Partizanova meta u Crnoj Gori: Ima 18 godina, dao 15 golova, traže ga i Španci (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | čet. 31.05.18. | 08:32

Crno-beli žele da ulažu u budućnost eventualnim potpisom Nikole Krstovića iz Zete

Jedan napadač iz Srbije, a drugi iz Crne Gore!

Posle Nemanje Nikolića iz Spartaka, potpisnika trogodišnjeg ugovora, saradnju s Partizanom mogao bi da ozvaniči i Nikola Krstović, minule sezone najbolji strelac Zete iz Golubovaca. O kakvom je talentu reč najbolje svedoči podatak da je u premijernoj sezoni među seniorima dao 15 golova na 39 utakmica, iako je tek 5. aprila postao - punoletan.

Izabrane vesti

Prema informacijama Sportskog žurnala, Parni valjak prati mladog reprezentativca Crne Gore, što se može zaključiti i na osnovu pohvale koje je na njegov račun izrekao Andrija Delibašić, doskorašnji pomoćnik Miroslava Đukića.
Naravno da u Humskoj znaju za Nikolu Krstovića, odličnog napadača, s velikim potencijalom. Samo, moraće da požure, koliko čujem, na njega su oko bacili i Španci“, predočio je Delibašić Žurnalu.

U tek okončanoj sezoni, Krstović je bio treći strelac Prve lige Crne Gore, postigao je 13 golova, jedan manje od Zlatne kopačke iz šampionskog sastava Sutjeske Igora Ivanovića i isti broj kao Admir Ardović iz podgoričke Mladosti (odigrao meč manje). Posebno se istakao 21. oktobra kad je spakovao het-trik Komu, da bi u finišu na četiri vezana susreta tresao mreže Iskri, OFK Petrovcu, Mladosti i Grblju. Osim u prvenstvu, po jednoj je bio precizan u Kupu Crne Gore i kvalifikacijama za Ligu Evrope.
Nikolu odlikuju fenomenalna tehnika, snaga, brazina, korak, dobra realizacija“, nahvalio je učenika Nenad Brnović, nekadašnji vezista Partizana, koji je Krstovića trenirao u omladinskom pogonu Zete.

Eventualni dolazak Nikole Krstovića (ugovor sa Zetom ima do 3. maja 2020) bi predstavljao ulaganje u budućnost, jer - kako saznajemo - prvi pik za novog napadača Partizana nalazi se u inostranstvu.

 


tagovi

Nikola KrstovićAndrija DelibašićNenad Brnovic

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara