"Lazić i Ljulj"
"Lazić i Ljulj"

Paunić savetuje Zvezdu: Real nije u formi, madridski mediji su zabrinuti - neka Lazić čuva Ljulja!

Vreme čitanja: 2min | sre. 08.03.17. | 09:43

"Situacija u Realu nije dobra, a Zvezda je jaka. Domaći je pod pritiskom i mora da pobedi", rekao je nekadašnji reprezentativac Orlova

Lazić i Ljulj

Real Madrid nije u formi i Crvena zvezda bi mogla da potraži put do senzacionalne pobede. Takav zaključak se može izvući nakon izjava bivšeg srpskog reprezentativca Ivana Paunića za Žurnal.

Izabrane vesti

Prvotimac španske Fuenlabrade savetovao je crveno-bele na koji način da se nose sa Kraljevskim klubom koji je vezao tri uzastopna poraza u svim takmičenjima - od Gran Kanarije, Tenerifa i već otpisanog Galatasaraja u Evroligi.
"Nije se to odavno dogodilo. Tenerife su recimo vodile 20 razlike, Real se spuštao na minus 10 i ništa više od toga. Zvezdin domaćin nije u najboljoj formu. Ljulj i Rendolf su stalno na najvišem novou, Dončić često, ali ostali nisu. Čitam i mediji, posebno iz Madrida, vrlo su zabrinuti. Jer vide da sa Zvezdom nema šale", kaže Paunić za Žurnal.

Igrom ekipe Dejana Radonjića impresionirana je cela Evropa, a njene partije prate se i u Fuenlabradi.
"Kako da ne, u dogovoru sa našim trenerom podesili smo termine treninga tako da uveče možemo da gledamo utakmice Evrolige. To je najjače takmičenje, uživanje je biti akter, ali i gledati. Zvezda je izvanredna, njena odbrana je najbolja u Evropi. Tačno se zna ko šta radi i takav koncept odlično funkcioniše. Igraju timski".

KVOTE ZA UTAKMICU REAL MADRID - CRVENA ZVEZDA

Da li Zvezda i pored svega toga može da se nada slavlju protiv evropskog velikana.
"Situacija u Realu nije dobra, a Zvezda je jaka. Domaći je pod pritiskom i mora da pobedi, ući će snažno u utakmicu, verovatno sa presingom. Ljulj je motor, od njega sve kreće, on je ključ pobede. Njega treba neutralisati. Daje po 15-20 poena, igra po 35 minuta, kao da ne može da se umori. Mogao bi da ga pritisne Branko Lazić. To je zadatak za njega".

Da li Lazić podseća upravo na Paunića?
"Podseća iako je samo dve godine mlađi. Fajter je, ali oseća igru, ume da proceni. Lazić drži Zvezdu, kao i Stefan Marković reprezentaciju Srbije. Uz to je i mnogo dobar čovek".

Paunić dodaje da najverovatnije neće moći da dođe na prisustvuje utakmici između Reala i Zvezde, jer u petak putuje sa klubom u Valensiju, ali da bi svakako išao. Ali biće vremena za kafu sa crveno-belima.
"Sa Nebojšom Ilićem sam iz vremena dok sam bio reprezentativac izgradio sjajan odnos. Redovono se čujemo, uveren sam da ćemo barem kafu popiti u Madridu, mora se naći vreme za prijatelja", rekao je Paunić.

Utakmica između Real Madrida i Crvene zvezde igra se u petak od 21 čas.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

Serhio LjuljIvan PaunićEvroligaFK Crvena zvezdaBranko Lazić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara