"Emerik Laport"
"Emerik Laport"

Plaćeno: Emerik Laport Građanin za 65.000.000!

Vreme čitanja: 2min | pon. 29.01.18. | 16:22

Već u utorak i zvanična promocija

Emerik LaportŠpanski mediji dobili su dojavu, nisu stigli na vreme da vide kad su predstavnici Mančester Sitija ušli u prostorije uprave Primere, ali jesu kada su izašli. Zadatak za sektor finansija: aktivirati kluauzulu u ugovoru Emerika Laporta i Atletika Bilbaa i suštinski napraviti poslednji korak ka transferu 23-godišnjeg štopera na Etihad!

Pregledi su već obavljeni u privatnoj klinici, plaćeno je i to obeštećenje od 65.000.000 evra, a čim je rukovodstvo španskog prvenstva overilo uplatu Atletik Bilbao je i potvrdio transfer. U narednih nekoliko sati Laport će otputovati u Englesku, a već koliko sutra bi trebalo da bude predstavljen kao poslednje pojačanje Pepa Gvardiole.

Izabrane vesti

Neće u sredu igrati protiv Vest Bromvič Albiona, ali bi mogao da bude u konkurenciji za okršaj za Barnlijem za vikend.

Nije Van Dajk, ali jeste - Laport! Siti izgradio bedem od 231.600.000 evra!

Laport se već oprostio od saigrača i zaposlenih u Atletiku i prihvatio ponudu koju je odbio pre 18 meseci. Siti je i još na leto 2016. bio spreman da aktivira otkupnu klauzulu - tada od 50.000.000 evra - ali se sam igrač u poslednjem trenutku predomislio i odlučio da potpiše novi ugovor sa Baskima. Ovaj put nije mogao da odbije. Gvardiola je napravio takav klub od Sitija.

Džon Stons više nije najskuplji štoper ni u Sitiju?

Ugovor će biti potpisan na šest godina. Čekamo još samo sliku…

Do kraja januara, ostaje samo još da se vidi da li će Siti uspeti da ubedi i Šahtjor da mu za 50.000.000 evra proda vezistu Freda ili će sačekati leto što se trenutno čini kao realnija opcija.

(FOTO: Action Images)


tagovi

ŠpanijaPrimeraPremijer ligaMančester SitiEvropaEngleskaEmerik LaportAtletik Bilbao

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara