"Slavlje fudbalera Napretka"
"Slavlje fudbalera Napretka"

PLS: Napredak melje, Voždovac i Metalac za petama Čuke

Vreme čitanja: 1min | sre. 17.04.13. | 21:21

Teleoptik upisao prvu pobedu u poslednjih 10 kola

 

Slavlje fudbalera NapretkaViše nema dileme - niko ne može da zaustavi Napredak na putu ka povratku u elitu! Čarapani su u derbiju 24. kola Prve lige Srbije deklasirali Jedinstvo Puteve sa 3:0 (1:0) i učvrstili se na liderskoj poziciji na tabeli.

Izabrane vesti

Petar Bojić je bio strelac dva prva gola za domaći tim, da bi kapiten Nenad Mirosavljević, koji je sa 15 pogotka najbolji strelac takmičenja, dokrajčio goste iz Užica.

Napredak sada ima 57 bodova, osam više od Čukaričkog (uz utakmicu manje), a čak 16 od Voždovca i Metalca, koji se nadaju da će u foto finišu sustići ekipu sa Banovog Brda i preuzimanjem drugog mesta obezbediti mesto u eliti.

Voždovac je zahvaljujući dvostrukom strelcu Aleksandra Stojkovića slavio na gostovanju kod Kolubare 2:0 (0:0), dok je Metalac u Gornjem Milanovcu ispratio Novi Sad sa tri komada u mrežu 3:0 (1:0).

Beležimo i slavlje Teleoptika u duelu sa Borcem 2:1 (0:1), prvom još od 10. novembra na kojem je Partizanova filijala upisala tri boda.

PLS – 24. kolo:

Teleoptik – Borac Čačak 2:1 (0:1)
Kolubara – Voždovac 0:2 (0:0)
Banat – Inđija 0:0
Proleter Novi Sad – Mladost Lučani 2:1 (1:1)
Radnički Nova Pazova – Mladenovac 1:2 (0:1)
Sloga – Bežanija 2:2 (1:1)
Napredak – Jedinstvo Putevi 3:0 (1:0)
Metalac – Novi Sad 2:0 (0:0)

(FOTO: fknapredak.rs)


tagovi

Aleksandar StojkovićBežanijaBorac ČačakInđijaMetalacMladenovacMladost LučaniNapredak KruševacNenad MirosavljevićNovi SadPetar BojićPrva liga SrbijeSloga KraljevoSrbijaTeleoptikfk voždovac

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara