""
""

Pojačanje leta je stiglo i u Atletik Bilbao! Simeoneov vojnik od 10.000.000 evra

Vreme čitanja: 1min | ned. 30.08.15. | 23:43

Konačno je i baskijski velikan obradovao navijače kupovinom velikog imena

Svi su ovog leta kupovali i pojačavali se, a kapitalno pojačanje je u samom finišu prelaznog roka stiglo i u Atletik Bilbao. Novi član velikana sa San Mamesa će sutra i zvanično postati Raul Garsija.

Izabrane vesti

Limitirani na uzak krug pojačanja zbog čuvene klupske politike, Baski su ipak uspeli da realiziuju veliki transfer. Momak iz Navare koju većinski nastanjuju Baski je večeras pristao na transfer iz Atletiko Madrida. Dugo vremena je Atletik Bilbao jurio jednog od Simeoneovih miljenika i na kraju ga kaparisao. Garsija nije igrao večeras za Atletiko protiv Sevilje jer Madriđani nisu želeli da rizikuju povredu i ugroze transfer.

Raul Garsija će sutra obaviti lekarske preglede i potpisati za osvajača Superkupa Španije. Atletiku će pripasti 8.000.000 evra na ime obeštećenja plus još 2.000.000 evra za bonuse. Garsiji sledi ugovor na četiri godine sa otkupnom klauzulom od samo 3.000.000 evra što je prilično iznenađenje imaju u vidu sa kakvim sumama Bilbao voli da blindira svoje igrače.

Garsija je bio jedan od Simeoneovih najvernijih vojnika. Igrao je na svim pozicijama u veznom redu, po potrebi glumio i napadača i bio jedan od njazaslužnijih za senzacionalnu pretprošlu sezonu Jorgandžija. 

(FOTO: Action images)


tagovi

ŠpanijaRaul GarsijaPrimeraprelazni rok 2015EvropaAtletiko MadridAtletik Bilbao

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara