""
""

Posle Čačka, buni se i Šabac: Odlučuju neke stvari koje nemaju veze s fudbalom

Vreme čitanja: 2min | ned. 05.11.17. | 15:07

Dragan Aničić jasno o odluci sudije Nenada Đokića da svira penal za Partizan u 84. minutu

Prošlo je tačno sedam dana otkako je Igor Spasić procedio kroz zube da takve sudijske odluke nisu potrebne srpskom fudbalu, a danas se pobunio i šef stručnog štaba Mačve Dragan Aničić. Jer i  on, kao i Spasić prošle nedelje, smatra da je njegov tim bodove u sudaru sa Partizanom izgubio zbog sudijske protekcije aktuelnog šampiona.

Izabrane vesti

Podsetimo, Spasićev Borac je pao posle pogotka primljenog u 97. minutu utakmice - i to iz slobodnog udarca posle nepostojećeg faula - a Aničićeva Mačva je poklekla nakon penala koji je sviran zbog navodnog prekršaja Igora Ristivojevića nad Danilom Pantićem.

Pet utakmica - šest penala za Partizan (VIDEO)

Da li je bio penal? Aničić je vrlo jasan.
"Rezultat apsolutno ništa ne govori, jer smo po šansama bili bolji tim od Partizana i ponosan sam na moje momke. Ali tako je to u Srbiji. Odlučuju neke stvari koje nemaju veze s fudbalom. I mi protiv toga ne možemo. Ja se osećam, a rekao sam sada igračima da i oni treba da se osećaju isto, kao da smo pobedili", rekao je Aničić za TV Arena.

Odmah posle prošlonedeljne utakmice u Čačku ljudi iz FSS-a su se medijima javili neformalnom najavom da će Novica Anđelovski biti skinut sa liste arbitara. Kasnije su zaćutali, pa se o njegovom suđenju na stadionu "kraj Morave" više nije pričalo.

Trener Paritzana Miroslav Đukić nije se naravno branio spornim detaljom.
"Prvo poluvreme smo proveli u dodavanju lopte bez prave šanse. Mačva je organizovana ekipa i dobro se zatvarala. Nije bilo lako probity. Tek kad smo u drugom poluvremenu počeli da probijamo po bokovima, a samo je tako moguće, onda smo i stigli do prilika".

(FOTO: Star Sport)


tagovi

Mačva ŠabacNenad ĐokićFK PartizanSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara