""
""

Problem za Zvezdu: Vukovića gledaju i iz Portugalije

Vreme čitanja: 1min | pon. 01.01.18. | 17:01

Iskusni štoper biće tražena roba ove zime

Još sredinom novembra pominjala se šestomesečna pozajmica u Malagu, ali je ta priča u međuvremenu utihnula. Onda je sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela zapalio maštu navijačima izjavom da prate odbeglog sina, a za Jagoša Vukovića se sada javio i jedan klub iz Portugalije.

Izabrane vesti

Mediji u Grčkoj tvrde da je Vuković poslednjih dana sve više praćen i od skauta iz nekoliko portugalskih klubova, s tim da imena nisu otkrivena.

Svi se bore za mesto pod suncem: Mnogo je mundijalsko ugroženih, frka je zbog Mitra, Makse i Adema, ko još mora hitno da menja klub?

Vuković je definitivno bliži odlasku s Karaiskakisa nego ostanku, samo šest meseci pošto je stigao u Pirej iz Konje za nešto više od 2.000.000 evra. 

Iskusni štoper nalazi se, baš kao i još nekoliko srpskih fudbalera, u nimalo prijatnoj situaciji jer mora da ima minutažu kako bi obezbedio svoje mesto u avionu za Rusiju i predstojeći Mundijal. 

Podsećamo vas da vam kladionica MOZZART u danima zimske fudbalske pijace nudi nešto jedinstveno i premijerno na ovim prostorima - da pogađate gde će ko preći od velikih zvezda! I da zaradite ako vam je „dobra teorija“. Spremili smo vam specijalnu ponudu sa 73 kvote za najveće transfere ove zime. A biće ih još... Više možete pronaći OVDE.

(FOTO: MN Press)


tagovi

FK Crvena zvezdaJagoš VukovićOlimpijakosSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara