""
""

Promocija u Herenvenu: Mihajlović broj 15, poruka od Đukića (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | pet. 28.07.17. | 13:01

„Ovde vidim dobru perspektivu za svoju karijeru“, zadovoljno deluje doskorašnji fudbaler Partizana

Sad je i zvanično. Nemanja Mihajlović je novi fudbaler Herenvena.

Crno-beli i Holađani su papire razmenili još juče (transfer vredan 1.700.000 evra), a mladi krilni vezista danas potpisao četvorogodišnji ugovor i promovisan na stadionu „Abe Lenstra“ u peto pojačanje popularnih Srca.

Izabrane vesti

Srbin je zadužio dres broj 15, jer je „sedmicu“, koja mu je bila zaštitni znak u Radu i Partizanu, uzeo Marko Rohas, pridošlica iz Melburna, takođe promovisan zajedno sa našim igračem.
Veoma sam zadovoljan i zahvalan što sam došao u Herenven. Hvala ljudima koji su se duže od šest meseci borili za mene. Ovde vidim dobru perspektivu za svoju karijeru. A u Herenvenu najbolju šansu za napretak. Pogotovo zbog stila fudbala u Holandiji, predviđenog za igrače na mojoj poziciji. Znam da ću ovde imati dobar prosperitet i da mogu da iz Herenvena napravim korak napred“, rekao je na predstavljanju Neca Mihajlović.

 

On će se danas naći u ekspediciji Herenvena, koja putuje na pripreme u Austriji. Za nedelju je zakazana provera sa turskim Trabzonom, kad bi mogao i de debituje, a početak Eredivizije zakazan je za 13. avgust, u gostima protiv Groningena.
Hvala svima na toplom dočeku i brizi. Miran sam i spokojan, uveren da ću očekivanja da opravdam na terenu“, rekao je Mihajlović.

Skoro u isto vreme dok je on promovisan, konferenciju za medije, ali u Beogradu, održao je Miroslav Đukić, odakle je poslao poruku Mihajloviću, ispostavilo se da se od Grobara oprostio fenomenalnim golom na prvenstvenoj premijeri sa Mačvom.
Neca odlazi, za njega bi jedni savet bio sledeći: poseduje nesporan kvalitet, ali bez obaveze u igri nema šanse da uspe. Ako bude imao obavezu u igri napraviće odličnu karijeru, jer je mlad i talentovan. Mora samo da nauči d abez obaveze nema ništa. Lucidnost se pojavi u određenim trenucima utakmice, ali mora da se radi svih 90 minuta“, rekao je Đukić.

Inače, Partizanovi fudbaleri takmičenje u Superligi nastavljaju u subotu od 19 časova, protiv Javora na svom terenu, a kvote Kladionice MOZZART za taj duel možete pogledati OVDE.

Tabela Superlige posle prvog kola izgleda ovako...

(FOTO: MOZZART Sport, Star sport)


tagovi

EredivizijaHerenvenHolandijaNemanja MihajlovićFK PartizanSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara