"Kola idu nizbrdo za Fener"
"Kola idu nizbrdo za Fener"

Puče Fener! (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sub. 09.04.16. | 20:51

Sada titula Kanarinaca opasno "visi"

Kola idu nizbrdo za FenerSada je jasno - Fenerbahče opasno posrće, a Bešiktaš bi u ponedeljak mogao da napravi veliki korak ka osvajanju titule. Kanarinci ni u drugom uzastopnom meču nisu došlo do trijumfa, i ne samo to, već su poraženi na gostovanju trećeplasiranoj Konji (1:2), pa sada istanbulski crno-beli pobedom u ponedeljak mogu da pobegnu na šest bodova prednosti i tako jednom rukom obgrle šampionski pehar.

Očekivao se tvrd meč, ali već ke u 2. minutu eksplodirao Ataturk stadion u Konji pošto je Rangelov dao gol od prečke. Drmale su se tribine, drmao se stadion, drmala se prečka, a drmao se i Fenerbahče.

Izabrane vesti

Takvo stanje prekinuo je Fernandao u 41. minutu, ali je to bio samo lakši deo posla posle fantastičnog prodora Volkana Sena po levoj strani.

Delovalo je da u pravom fudbalskom ambijentu do kraja duela neće biti golova, ali nije bio takav slučaj do kraja meča pošto je Konja dala i gol iz drugog pokušaja u okvir gola koji je imala na ovom duelu. Strelac je bio Ali Kamdali u 85. minutu.

Konja sada ima 53 boda, sedam manje od drugoplasiranog Fenera.

Ukoliko Bešiktaš u ponedeljak od 19 časova savlada Bursu, ovaj poraz Kanariaca bi mogao da bude preloman u šampionskoj trci. Danas se nije baš najviše isplatilo igrati na favorite u turskom šampionatu.

SUPER LIG - 28. KOLO:

Gacijantep - Sivas 0:1 (0:1)
/Šaešue 45+1/

Subota:

Osmanli – Eskišehir 0:0

Galatasaraj – Rize 1:1 (0:0)
/Čolak 88 - Tušinski 93/

Konja – Fenerbahče 2:1 (1:1)
/Rangelov 2, Kamdali 85 - Fernandao 41/

Nedelja:

12.30 Mersin – Genčlerbirligi
15.00 Kajzeri – Antalija
18.00 Trabzon – Bašakšehir

Ponedeljak:

18.00 Ahisar – Kasimpaša
19.00 Bešiktaš - Bursa

(FOTO: Printskrin)


tagovi

TurskaSuper ligKonjaFernandaoFenerbahčeEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara