Recko tvrdi: Grad hoće da nam sruši stadion

Vreme čitanja: 1min | čet. 18.04.19. | 09:04

Naloženo rušenje rekonstruisanog objekta u Vranju

Samo što je Dinamo završio rekonstrukciju stadiona i zakazao prvu utakmicu na njemu, iz kluba se žale da je stigao dopis o – rušenju! Predsednik i trener kluba iz Vranja Dragan Recko Antić tvrdi da su čelnici grada doneli rešenje o rušenju stadiona Jumko.

A, Dinamo je dobio sve dozvole od Fudbalskog saveza Srbije da utakmice u plej-autu igra na svom terenu, posle cele sezone provedene u Surdulici.
Dobio sam krivičnu prijavu zbog radova na stadionu. Trebalo bi da je sramota onog ko je potegao prijavu, jer niko u Dinamo nije došao da krade i pljačka. Uradili smo nešto za dobrobit sporta, s obzirom na to da Gradski stadion u Vranju još nije završen. Po prijavi „prijatelja“ došla je inspekcija i dobili smo nalog za rušenje. U gradu ima na hiljade nelegalnih objekata, ali ako žele da sruše renoviran stadion, neka to i učine“, poručio je Antić, a prenosi Žurnal.

Izabrane vesti

Prvi čovek Dinama tvrdi da će igranje pred domaćom publikom pomoći timu da obezbedi opstanak u ligi.
Imamo velike šanse da se spasemo ispadanja, naročito sada kada igrao u Vranju. Svakoj ekipi koja dođe biće teško da osvoji bodove pred našim navijačima“, tvrdi Antić.

(FOTO: Starsport)


tagovi

Dinamo VranjeDragan Antić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara