"Radamel Falkao bi uskoro mogao da ode iz kneževine"
"Radamel Falkao bi uskoro mogao da ode iz kneževine"

RIBOLOVLJEV SE MALO ZANEO: Falkao već stavljen na transfer listu?!

Vreme čitanja: 2min | pet. 16.08.13. | 17:21

Prema saznajima španskog lista "Marka", vlasnik Monaka je tek sada shvatio da će ga dovođenje velikog broja pojačanja za ogromne pare skupo koštati, posebno iz razloga što je Fudbalski savez Francuske na korak od realizovanja akcije da i klub iz kneževine mora da plati porez, kao što to svi drugi timovi rade... Dobro je poznato da je Monako raj na zemlji za ljude koji ne žele da gube novac...

Radamel Falkao bi uskoro mogao da ode iz kneževineJoš uvek nije poznato kako će “mnogobrojni“ navijači Monaka prihvatiti ovu vest, ali izgleda da će Radamel Falkao napustiti Kneževe u najskorije moguće vreme! Prema pisanju uglednog španskog lista Marka, menadžer kolumbijskog centarfora, Žorž Mendez dobio je zeleno svetlo da svom klijentu pronađe novu sredinu, posle samo dva meseca i gotovo 60 miliona evra, koliko je klub iz Francuske izdvojio za El Tigrea.

Prema informacijama do kojih su Španci stigli, vlasnik Monaka Dmitrij Ribolovljev je tek sada shvatio da će ga dovođenje velikog broja pojačanja, posebno Falkaa za ogromne pare skupo koštati.

Izabrane vesti

A zašto, pitate se sigurno? Pa, na početku prelaznog roka ruski oligarh kao da nije želeo da razmišlja o mogućoj svađi sa čelnicima francuske Lige 1 oko plaćanja poreza. Jer, kneževina je čuveni raj na zemlji za ljude koji ne žele da gube veliki novac na tako neke stvari. Ipak, Fudbalski savez Francuske naložio je hitnu promenu zakona, po kojoj će Monako, kao i svi drugi klubovi, morati da plaća porez. Poseban akcenat stavljen je na igrače sa ogromnim platama, a u kneževini trenutno prednjači upravo Radamel Falkao, koji bi godišnje zarađivao cirka 14 miliona evra!

Zbog toga ruskom milijarderu je tek sada došlo iz zadnjice u glavu da čak ni njegove milijarde neće moći dugo da izdrže toliki trošak, jer trenutno ima čak 36 registrovanih igrača za novu sezonu... Zbog svega toga Ribolovljev je rešen da već sada Kolumbijca isprati do izlaznih vrata i pošalje ga na neko drugo mesto. Naravno, čim se ova vest pojavila u prvi plan iskočili su Čelsi i Real Madrid, dok Mančester Junajted i Siti svoju šansu čekaju iz prikrajka...

(FOTO: Action Images)


tagovi

Dmitri RibolovljevEvropaFrancuskaLiga 1MonakoporezRadamel Falkao

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara