""
""

Rijazor se trese - stiže Dijego Kosta!

Vreme čitanja: 1min | sre. 16.08.17. | 20:30

Veliko pojačanje na pragu Deportiva iz La Korunje

Decenija prođe otkako je moćni Deportivo utihnuo, a da li će se ovog leta drevni Rijazor probuditi iz tog ružnog sna? Ta drevna katedrala španskog fudbala, na kojoj su svojevremeno pred Iruretinim Deporom padali velikani evropskog fudbala, izgubila je svoj šarm. I to treba reći.

Izabrane vesti

Davno na njoj nije bilo majstora, publika je umorna od proseka i možda je vreme da se ovog leta ta mučna slika fudbala u La Korunji promeni. Makar samo na kratko, fudbal u ovom delu Galicije mogao bi da bude ponovo broj jedan, zahvaljujući dolasku velikog pojačanja u liku Dijega Koste.

Naime, uprava Deportiva je, prema informacijama lokalnog Glasa Galicije, već uspostavila kontakt sa čelnicima Atletika iz Madrida oko pozajmice španskog reprezentativca, koji do 1. januara nema pravo nastupa za Jorgandžije zbog transfer embarga od strane FIFA.

Kosta bi trebalo do kraja prelaznog roka da napusti Čelsi, gde nije više u prvom planu kod menadžera Antonija Kontea, ali dok ne stekne pravo da nastupa za Atletiko dobro bi mu došla polusezona u La Korunji, pred publikom koja itekako ceni fudbalske majstore.  

(FOTO: Action Images)


tagovi

Atletiko MadridČelsiDijego KostaPrimeraŠpanijaTransferi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara