"Ožegovićevo slavlje"
"Ožegovićevo slavlje"

Ružne slike iz Humske 1: Kakve uvrede za Ilića i Ožegovića...

Vreme čitanja: 2min | sub. 05.12.15. | 18:24

Naelektrisana atmosfera u derbiju kola

Ožegovićevo slavlje

Fudbal ponovo, nažalost, nije bio jedina tema derbija. Za vreme i po zavšetku utakmice Partizan - Vojvodine gledaoci, njih oko 10.000 nagledali su se ružnih scena, od kojih se neke i sami kreirali.

Izabrane vesti

Na terenu je bilo napeto. I to može donekle da se razume, jer je rivalstvo crno-belih i Novosađana poslednjih godina podignuto na viši nivo. Teško je, međutim, objasniti uvrede koje je na račun Saše Ilića uputio levi bek gostiju Bojan Nastić. Prema rečima očevidaca, 19-godišnji defanzivac Lala je nekoliko puta kapitenu Partizana opsovao porodicu, posle čega je iskusni vezista reagovao, pa su prilikom izlaska sa terena, na kraju prvog poluvremena, morali da ga smiruju Valeri Božinov i rezervista Stefan Babović.

Na sličan način uvredama na svoj i račun familije „počašćen“ je Ognjen Ožegović. Pošto je zajedno sa saigračima i navijačima na severnoj tribini proslavio trijumf, napadač Vojvodine je na putu do svlačionice izveo mali šou, skakao je, pokazivao na mišiće i tako dodatno navukao gnev domaćih pristalica koje su ga u tunel ispratile uvredama nedostojnim jednog sportiste. Meta nezadovoljnih navijača Partizana bio je i kapiten tima sa „Karađorđa“, Mirko Ivanić.

Inače, da će derbi Partizana i Vojvodine biti odigran u naeletrisanoj atmosferi moglo se pretpostaviti i pre njegovog početka, kad je delegat Predrag Milivojević iz Čačka uručio Nenadu Lalatoviću rešenje o suspenziji i preselio na na tehničku klupu, da bi tiokom prvog dela glavni sudija Bojan Nikolić iz Kragujevca na dva minuta prekinuo utakmicu, usled pemse Grobara u kojoj se pominju Mađari i Ustaše...

Pratite MOZZART i na Vajberu!

(FOTO: MN Press, Star sport)


tagovi

FK VojvodinaSuperligaSrbijaSaša IlićFK PartizanOgnjen OžegovićMirko IvanićBojan Nastić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara