"Pavlović na derbiju"
"Pavlović na derbiju"

Saša Pavlović: Ono što je Boston u NBA, to je Panatinaikos u Evropi

Vreme čitanja: 2min | uto. 29.09.15. | 18:46

„Sudeći po onome što su mi rekli u Grčkoj, derbi između Olimpijakosa i Panatinaikosa je deset puta veći od Večitog derbija“, kaže bivši košarkaš crno-belih

Pavlović na derbijuJedan od onih koji u ovog leta pohitali put Atine bio je i Aleksandar Saša Pavlović. Finansijski problemi Partizana, kao i poziv  Aleksandra Đorđevića doveli su do toga da Pavlović obuče dres Zelenih, a do sada je odigrao več dva pripremna meča. On je za grčke medije govorio o utiscima o klubu u koji je došao.
Ono što je Boston u NBA, to je Panatinaikos u Evropi. Bilo je uživanje učestvovati u velikoj proslavi, videti sve te legende na parketu. Biće mi zadovoljstvo što ću biti deo tako velike porodice“, rekao je Pavlović, a prenose grči mediji.

Mediji u toj zemlji smatraju da PAO ima najbolji tim još od ere Željka Obradovića.
Previše je rano za bilo kakave zaključke, Pred nama je dugačak put i mnogo važnih ciljeva za koje treba da se borimo. Kako god, imamo dubinu u timu, igrače sa mnogo iskustva, kvaliteta i talenta. Kroz vredno treniranje ćemo nadam se stići do najboljih mogućih rezultata“, smatra Pavlović.

Izabrane vesti

Panatinaikos će odigrati dva meča protiv Olimpijakosa (7. i 19. oktobra) a grčke novinare je interesovalo da li se Pavlović „aklimatizovao“ na to rivalstvo.
Naravno! Cela ta priča oko derbija i značaj koji on nosi je stalna tema među mojim saigračima. Poslednje dve godine sam bio član Partizana, imao sam priliku da vidim i doživim njegovo rivalstvo sa Crvenom zvezdom, ali sudeći po onome što su mi rekli ovde u Grčkoj, derbi između Olimpijakosa i Panatinaikosa je deset puta veći od Večitog derbija. Već sam zagrejan za njega“, zaključio je Pavlović.

(FOTO: MN Press)


tagovi

Saša PavlovićPanatinaikosGrčkaEvropaEvroliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara