"Karolina Voznijacki"
"Karolina Voznijacki"

Seksi fiks

Vreme čitanja: 2min | pet. 05.01.18. | 11:12

Atraktivna Karolina Voznijacki na putu je da se ekspresno plasira u polufinale turnira u Oklendu, što bi valjalo iskoristiti

Karolina VoznijackiTeniska 2018. tek je počela i otvorila nam odmah pregršt mogućnosti za sportsko klađenje. Praktično dva meseca pauze belog sporta je završeno i sada je pred nama širok svakodnevni izbor. A poslednjeg dana radne nedelje ćemo kao moguće "pretendente da se nađu na tiketima" izdvojiti mečeve sa dva turnira.

(1,45) RUBLJEV - PELJA (2,55)
MUG VIŠE (21,5), KVOTA 1,62

Izabrane vesti

Prvi je ATP i to u Dohi gde je Novak Đoković prošle godine osvojio titilu nakne lavovske borbe sa Endijem Marijem u finalu. Ovaj put na redu su polufinala. Prvo igraju Andrej Rubljev i Gvido Pelja. Mladi, 20-godišnji Rus jedan je od najvećih talenata na turu, a protivnik mu je opasni Argentinac. Ovo će biti njihov prvi susret i očekujemo pobedu 39. na ATP listi, Rubljeva, nad 64. igračem sveta, ali ne bez velike borbe.

(1,55) TIM - MONFIS (2,29)
1 S/K 1-1, KVOTA 1,90

Posebno uzbudljivi susret treba očekivati od drugog polufinala ATP 250 turnira u prestonici Katara jer rekete ukrštaju dva velika asa, jedan koji se probija do vrha, a drugi koji polako silazi sa velike scene. U pitanju su Dominik Tim i Gael Monfis. Austrijanac je veliki favorit i to ne samo zato što vodi sa 3-0 u međusobnim susretima, već i zato što je trenutno daleko bolji teniser. Iskusni Francuz juri formu, ali nije dovoljno dobar za petog tensiera sveta.

(1,30) RADVANJSKA - VIKERI (3,20)
H1 (-7,5), KVOTA 2,70

Sa "ženske strane" belog sporta izdvajama dva četvrtfinalna duela WTA turnira u Oklandu. Prvi je meč Agnješke Radvanjske i Sašie Vikeri. Iskusna Poljakinja je prošlu sezonu katastrofalno završila i našla se nakon dužeg vremena van Top 10 na svetskoj lestvici. Šta više, sada je 28. i jasno da ima veliku želju da se vrati tamo gde pripada. Teniserka iz Karkova je veliki favorit i ne bi trebalo sumnjati da može do polufinala ovog takmičenja na Novom Zelandu.

(1.07) VOZNIJACKI - KENIN (6,80)
H1 (-7,5), KVOTA 2,70

Pobednica meča Radvanjska - Vikeri će igrati sa boljom iz susreta Karolina Voznijacki - Sofija Kenin. I upravo taj meč izdvajamo kao fiks za kraj. Seksi Dankinja poljskog porekla ne bi trabalo da ima ikakvih problema sa mladom Amerikankom rođenom pre 19 godina u Moskvi.

*kvote su podložne promenama

(foto: Action Images)


tagovi

Agnješka Radvanskabet analizaDanskaKarolina VoznijackiNovi ZelandPoljskasportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara