""
""

Simeone o sudijama: Neću reći ono što želim da kažem - neka Kalderon eksplodira u revanšu!

Vreme čitanja: 1min | sre. 06.04.16. | 00:04

"Srećan sam i ponosan na tim koji imam. Bili smo fantastični u prvih pola sata. S obrzirom da nismo bili u jednakom položaju u nastavku utakmice opravdali smo očekivanja", rekao je strateg Jorgandžija

Dijego Simeone je još jednom pokazao kakav je sportista i džentlmen, bez obzira na to što ga mnogi tako ne doživljavaju. Strateg Atletiko Madrida nije želeo da govori o sudijskim odlukama nakon prvog meča četvrfinala Lige šampiona sa Barselonom, već se podrudio da podigne svoju ekipu.

Izabrane vesti

Ipak, opšte je mišljenje da je Feliks Brih zajedno sa svojim pomoćnicima doneo nekoliko odluka na štetu Jorgandžija.
"Nemam ništa da kažem o sudijama. Srećan sam i ponosan na tim koji imam. Bili smo fantastični u prvih pola sata. S obrzirom da nismo bili u jednakom položaju u nastavku utakmice opravdali smo očekivanja. Veoma sam srećan, igrali smo na teškom terenu sa izuzetnim protivnikom. Tražićemo svoju šansu na Kalderonu. Nadamo se da će eksplodirati od pesme naših navijača", rekao je Simeone.

Čolo je kasnije u izjavama ipak morao malo da dotake arbitre, pošto je usledilo pitanje da li je ljut na Toresa ili Briha?
"Nisam ljut na Toresa. Neću reći sve što želim da kažem, nema šanse. Razmišljam o tome šta govorim o sudijama i utakmici".

Dve sporne situacije oko Suareza?
"Bilo je više od dve, ali neka budu dve. Ne mogu da kažem šta mislim. Sudije shvataju određene situacije na način na koje shvataju, a to je zbog toga jer su ih tako videle", poručio je Simeone.

Revanš meč između Atletika i Barselone zakazan je za sredu 13. april.

(FOTO: Action images)


tagovi

ŠpanijaLiga šampionaFeliks BrihEvropaDijego SimeoneAtletiko Madrid

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara