"Vladimir Bajić"
"Vladimir Bajić"

Spasićev uslov – samo srčane Zebre mogu na Zmajeve!

Vreme čitanja: 2min | čet. 03.08.17. | 11:14

U timu Igora Spasića igraće samo oni koji budu izgarali na terenu. Letargični ne treba da se nadaju ulasku u protokol utakmice s Voždovcem

Vladimir Bajić

Čačanske Zebre imaju tešku obavezu pred sobom. Gostovanje na Voždovcu, deluje kao izuzetno teška destinacija, skoro tradicionalno takmičarski neugodnog terena na krovu TC Stadion gde je svojevremeno zaribala i Crvena zvezda! Kako Igor Spasić, šef struke čačanskog kluba priprema tim za utakmicu trećeg kola Superlige Srbije?

Izabrane vesti

MOZZART KVOTE ZA UTAKMICU VOŽDOVAC – BORAC

„Voždovac ima zaleđinu od četiri boda i prednost svog terena, odnosno veštačke trave na kojoj su svoji na svome. Mi spremamo odgovor na njihovu igru trenirajući na novom terenu s veštačkom travom u sklopu kompleksa Gradskog stadiona u Čačku“, kaže Igor Spasić za MOZZART Sport, pa prelazi na oštru analizu svega.

„Pristup kakav smo imali protiv Spartaka ne sme da se ponavlja. Igra sa pet procenata energije kod mene ne prolazi. Sada ne tražim 100, već 200 posto zalaganja. Ko to ne bude spreman da to učini i ne izgori za dres i grb Borca, ne treba da se nada, ne izlasku na teren, već ulasku u protokol utakmice“, poručuje šef stručnog štaba Borca, da bi nakon toga dodao i par reči o sastavu tima.
„Rekao sam već, samo najbolji i najsrčaniji. Promene i osveženja će biti. Tu su Miloš Marković i Nemanja Perić koji se nametnuo postignutim golom u pripremnoj utakmici s Poletom. Na raspolaganju mi je od nedavno i Vladimir Bajić, stari golman Borca. Važno je zalaganje i podrška naših navijača koji uz neizmernu podršku koju nam daju s pravom očekuju i nešto veselja“, zaključio je Igor Spasić svoj raport sa Gradskog stadiona kraj Morave.

.Na kraju moramo parafrazirati još nešto, odnosno preneti i deo raspoloženja fudbalera Voždovca . Sportski zdrava tenzija svakako postoji, a osetilo se to i u rečima fudbalera Zmajeva, Alena Mašovića, koji je od 2013. do 2015. nosio dres Borca. Naime, Mašović je postigao gol protiv Bačke, pa se u izjavi koju prenosi klupski sajt dotakao i utalmice s Čačanima.
„Okrećemo se Čačanima, koji nam dolaze iz dva poraza, pa ni ova utakmica neće biti laka za nas. Nadigravaćemo se, nadam se pobedi uz podršku sa tribina“, rekao je Alen Mašović.

POGLEDAJ KOMPLETNU MOZZART PONUDU ZA MEČEVE SUPERLIGE SRBIJE

Utakmica tećeg kola Superlige Srbije između Voždovca i Borca igra se u subotu na terenu TC Stadion s početkom u 20.00 časova.

Piše: Miloš Milić

(Foto: Star Sport)


tagovi

Alen MašovićBorac ČačakMiloš MarkovićNemanja PerićSrbijaSuperligaVladimir Bajićfk voždovac

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara