"Crno-bele će sutra ogrejati kiparsko sunce"
"Crno-bele će sutra ogrejati kiparsko sunce"

Spisak Ivana Tomića za Kipar: Putuju i Živković i Ninković! Crno-beli ne računaju na Kneževića i Ćirkovića

Vreme čitanja: 2min | pon. 25.01.16. | 17:02

Novu sredinu traže Nikola Leković i Predrag Luka, Oumaru čeka transfer u Kinu

Crno-bele će sutra ogrejati kiparsko sunceSve je jasno: Partizan i Andrija Živković nastavljaju zajedno. I na Kipru. Iako je postojala bojazan da zbog javnog sukoba na relaciji klub - Jovica Živković njegov sin bude skrajnut u drugi plan, šef stručnog štaba crno-belih Ivan Tomić odlučio je da povede najboljeg igrača tim na pripreme koje ekipa iz Humske 1 utorak nastavlja u Nikoziji.

Ekspedicija Parnog valjka se u utorak od 10.00 časova, letom preko Atine, pa preko Larnake, seli do krajnjeg odredišta - Nikozije, gde će ostati 16 dana i na sedam kontrolnih mečeva pokušati da profiliše tim za prolećnu sezonu. U avionu koji će prebaciti ekipu do Rajskog ostrva će se, osim Živkovića, naći i Ivan Bandalovski (iako je pre nekoliko dana tražio da promeni sredinu), kao i Nikola Ninković (za koga i dalje postoji interesovanje iz Italije).

Izabrane vesti

Ivan Tomić i Saša IlićSa početnog spiska, koji je 14. januara počeo pripreme, Ivan Tomić je eliminisao golmana Živka Živkovića (trenira sa Teleoptikom u iščekivanju inostranog angažmana), Lazara Ćirkovića, Nikolu TrujićaNemanju Petrovića (pred transferom u Poljsku), Nikolu Lekovića, Predraga Luku, ali i pomalo iznenađujuće Filipa Kneževića, iako je iza njega sjajna sezona u dresu Borca, dok su dečaci iz omladinske škole Jovan Nišić i Strahinja Bošnjak vraćeni na kaljenje u Teleoptik.

Nemanja Glavčić će na pozajmicu u Radnik iz Surdulice, Stefan Aškovski se verovatno vraća u Novi Pazar, dok u Beogradu ostaju povređeni štoperi Gregor Balažic i Miloš Ostojić, kako bi nastavili proces rehabilitacije. Isto važi i za napadača Abubakara Oumarua, koji će - kad zaleči povredu zadnje lože - najverovatnije put Kine.

SPISAK PARTIZANA ZA PRIPREME NA KIPRU:

Golmani: Bojan Šaranov, Filip Kljajić, Marko Jovičić:
Defanzivci: Miroslav Vulićević, Ivan Bandalovski, Miladin Stevanović, Nikola Milenković, Sedrik Gogua, Marko Jovanović, Aleksandar Subić, Miroslav Bogosavac;
Vezisti: Ivan Petrović, Everton Luiz, Marko Jevtović, Andrija Živković, Marko Golubović, Saša Ilić, Saša Lukić, Nebojša Kosović, Veljko Birmančević, Darko Brašanac, Nikola Ninković, Alen Stevanović, Nemanja Mihajlović;
Napadači: Valeri Božinov, Ismael Beko Fofana, Dušan Vlahović, Đorđe Jovanović.

Pratite MOZZART i na našoj novoj Fejsbuk stranici!

(FOTO: Star sport)


tagovi

SuperligaSrbijapripremeFK PartizanNikola NinkovićLazar ĆirkovićIvan TomićFilip KneževićAndrija ŽivkovićAbubakar Oumaru

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara