"Miloš Marković - bivši igrač Bežanije, Rada, Novog Pazara"
"Miloš Marković - bivši igrač Bežanije, Rada, Novog Pazara"

Srbin dobio crveni karton u Rumuniji, ali nije hteo da izađe sa terena (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | čet. 19.03.15. | 14:05

Miloš Marković se prepirao sa sudijom dobra tri minuta, na kraju popustio, iako je greška bila evidentna

Miloš Marković - bivši igrač Bežanije, Rada, Novog PazaraNa utakmici 22. kola rumunske Lige 1 između Čahlaula i Steaue desila se vrlo nesvakidašnja situacija. Naime, bivši igrač IMT-a, Bežanije, Novog Pazara i Rada Miloš Marković je doživeo vrlo neprijatnu scenu, za koju ni najmanje nije kriv. 

On je u prvom poluvremenu zaradio čist žuti karton, za koji se nije žalio. Ali onda, u sudijskoj nadoknadi drugog dela igre, jedan njegov saigrač je igrao rukom, a sudiji se učinilo da je to uradio naš internacionalac. Dao mu je drugi žuti karton, ali je Marković odbio da napusti teren.

Izabrane vesti

A kako i ne bi, kada je on bio desetinama metara daleko od spornog mesta. Naš fudbaler nije hteo da napusti teren, prekid je trajao više od tri minuta, a na kraju je prihvatio sudbinu i izašao van granica igrališta.

A tamo, pravi haos. Dok je išao prema svlačionici nogom je udario u reklamu, jednom, dvaput. Kada je prošao prvu, naleteo je na drugu, pa je i nju toliko jako šutnuo, da je spao sneg sa njenog vrha. Ova situacija je vrlo podsetila na onu koju je doživeo Temuri Kecbaja u dresu Njukasla kada je u 90. minutu 1998. godine postigao pobednički gol protiv Bolton Vonderersa. Podsetite se i toga.

(FOTO: Youtube screenshot)


tagovi

SteauaRumunijaMiloš MarkovićLiga 1EvropaČahlaul

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara