"Eljero Elia"
"Eljero Elia"

Sveci se dogovorili sa Verderom: Elia je novi Tadićev saigrač!

Vreme čitanja: 1min | uto. 23.12.14. | 22:00

Holanđanin će doći na pozajmicu do kraja sezone, da bi Sautempton otkupio ugovor na leto

Eljero Elia

Kuman doveo sunarodnika! Sautemton je obezbedio prvo pojačanje u zimskom prelaznom roku pošto su Sveci dogovorili pozajmicu krilnog igrača Verdera iz Bremena Eljera Elie, a čitav ugovor trebalo bi da bude otkupljen narednog leta. Holanđanin bi na jug Engleske trebalo da stigne 3. januara, prenosi BBC.

Izabrane vesti

Sautempton je svakako hit prvog dela engleskog šampionata, ali u poslednje vreme ne igraju kao na samom startu sezone. No, Ronald Kuman ne sedi skrštenih ruku, već je krenuo u lov na pojačanja kako bi ostao u trci za Evropu naredne godine, a prvo je već pronašao u povremenom holandskom reprezentativcu Eljeru Eliji. Sunarodnik trenera Svetaca trebalo bi da popuni rupu nastalu odsustvom Džeja Rodrigeza koji je operisao ligamente kolena, ali i  onu koja će se stvoriti kada Sadio Mane ode na Kup afričkih nacija.

Elia je ove godine odigrao devet mečeva za ekipu iz Bremena, ali nije uspeo da postigne niti jedan gol. Nekadašnji fudbaler Hamburga i Tventea će na Sent Meri stadion doći na polugodišnju pozajmicu, da bi idućeg leta ugovor 27-godišnjeg veziste bio otkupljen ukoliko zadovolji Ronalda Kumana. Dušan Tadić dobija novog kolegu u ofanzivnoj liniji najveće ovogodišnje premijerligaške senzacije!

(FOTO: Action Images)


tagovi

Dušan TadićEljero ElijaEngleskaEvropaPremijer ligaRonald KumanSautempton

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara