""
""

Tektonski poremećaj na transfer tržištu: Supertalentovani Španac odbio Real Madrid zbog Vulverhemptona!

Vreme čitanja: 1min | sre. 03.01.18. | 16:15

Mladi napadač Valensije nakon osam meseci preogovora ipak rekao „ne“ Kraljevskom klubu, iako je transfer već bio dogovoren

Lanac ishrane je jasan - velika riba uvek mora da pojede malu, dok je ona prethodno pojela manju od sebe. Svaki drugačiji ili obrnuti redosled poremetio bi poremetio čitavu evoluciju i izazvao nesagledive posledice. Takav je slučaj i na transfer tržištu, gde gotovo uvek vlada zakon jačeg i finansijski moćnijeg. Novac uglavnom odigra presudnu ulogu. Ipak, iz Španije stiže vest koja bi mogla da izazove prave tektonske poremećaje na fudbalskoj pijaci.

Izabrane vesti

A za nju je odgovoran engleski drugoligaš Vulverhempton, koji je slavnom Real Madridu preoteo već viđeno pojačanje iz Valensije. U pitanju je supertalentovani napadač Slepih miševa Rafa Mir, koji je nakon osam meseci pregovora sa Madriđanima rekao „ne“ Kraljevskom klubu i odlučio da se preseli u engleski Čempionšip. Da situacija bude još neprijatnija za slavne Madriđane, sve je već bilo završeno, o tome je pisao i dobro upućeni madridski AS, ali se onda sve promenilo.

Mladi 20-godišnji fudbaler je odluku sasvim sigurno doneo nakon serije neprospavanih noći, ali je na kraju ipak odlučio da odabere sredinu u kojoj će igrati konstantno i imati mogućnost da u narednoj sezoni zaigra u Premijer ligi. Valensiji će pripasti odšteta od 2.000.000 evra, a Mir će potpisati ugovor na četiri godine.

(FOTO: Screen shot)


tagovi

ČempionšipPrimeraReal MadridŠpanijaValensija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara