""
""

Tomas Fibel - kakav nesrećnik! (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sub. 15.07.17. | 22:07

Da li vam je sada jasno kakav je to promašaj Crvene zvezde bio?

Kakav je promašaj Tomas Fibel ljudi iz Crvene zvezde verovatno su znali onog momenta kada su ga prvi put videli na delu, ali ono što je "odigrao" u crveno-belom dresu nije ništa spram današnje premijerne predstave u novom šampionatu Rusije

Čini se da Francuz na svih desetak utakmica zajedno u Zvezdi nije "briljirao" kao večeras protiv moskovskog CSKA u 1. kolu Premijer lige. Armejci su slavili sa 3:1 i Fibel je aktivno učestvovao u postizanju dva gola gostujeg tima. 

Izabrane vesti

Na sve to, u nekoliko navrata tokom meča kičma mu je bila na velikim ispitima dok je Džagoev izvodio svoje dobro poznate biciklice i "nepropisno" zalamao. Šalu na stranu, Fibel je zaista užasno otvorio sezonu i nikoga ne bi trebalo da iznenadi ukoliko već od narednog kola ne bude u startnih 11...

Kod prvog gola Viktora Vasina tamnoputi štoper bio je totalno dezorijentisan. Skočio je tamo gde lopšta nije išla i to je bilo 0:1. Njegova je velika sreća što u 27. minutu nije priznat gol CSKA. U toj situaciji sudario je sa svojim saigračem, dok kod pogotka Aleksandra Golovina zaista nije mogao ništa da uradi.  

Armejci su treći gol postigli preko Natha iz penala. Pogađate, skrivio ga je Fibel...

Na meču Ural - Rostov (1:1) mladi srpski reprezentativac Dominik Dinga igrao je svih 90 minuta, baš kao i Rade Dugalić u porazu njegovog Tosna od UFE - 0:1. 

RUSIJA - 1. KOLO

Subota:
Ural - Rostov 1:1 (1:0)
/Dimitrov 41pen - Gatčan 60/

Anži - CSKA 1:3 (0:1)
/Markelov 64 - Vasin 21, Golovin 49, Natho 79pen/

Tosno - UFA 0:1 (0:0)
/Sisuev 65/

Nedelja:
10.00: SKA - Zenit
16.30: Rubin - Krasnodar
20.30: Ahmat Grozni - Amkar

Utorak:
18.30: Lokomotiva - Arsenal Tula
18.30: Dinamo - Spartak

(foto: Action Images)


tagovi

Anži MahačkalaCSKA MoskvaEvropaPremijer ligaRusijaTomas Fibel

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara