"Probelmatičan: Eljero Elija"
"Probelmatičan: Eljero Elija"

U nedelju dao gol već u ponedeljak uhapšen

Vreme čitanja: 1min | uto. 08.03.16. | 13:29

Eljero Elija proveo je prethodnu noć u zatvoru nakon što je optužen za izazivanje kafanske tuče

Probelmatičan: Eljero Elija

Slavni Fajenord konačno se stabilizovao i počeo da pobeđuje u Erediviziji, ali njegovi fudbaleri sada više muka imaju van terena nego na njemu. 

Izabrane vesti

Tako je krilni napadač Eljero Elija imao zanimljiv vikend za nama, koji je obeležio tako što je u nedelju postigao pogodak za trijumf roterdamskog tima nad Kamburom (3:1), a samo nekoliko sati kasnije u ponedeljak priveden je zbog tuče koju je izazvao u jednom klubu.

Prema navodima u holandskoj štampi 29-godišnji krilni fudbaler bio je umešan u tuču koja se dogodila u petak ujutru, a nakon koje mu je čak bio i polomljen nos pa je morao da zatraži bolničku pomoć.

Nekadašnji prvotimac bundesligaša Hamburgera i Verdera, uprkos incidentu, bio je u timu koji je u nedelju po podne slavio na De Kajpu, a postigao je treći gol za tim Đovanija van Bronkhorsta. Već u ponedeljak je uhapšen, a pojedini mediji prenose da je prethodnu noć proveo u zatvoru. 

Inače, ovo nije prvi put da Elija učestvuje u kafanskoj tuči. Sličan incident je izazvao i 2008. godine, nakon čega je protiv njega vođena istraga, podećaju Holanđani.

Pratite MOZZART Sport i na našoj novoj Fejsbuk stranici

(FOTO: Action Images)


tagovi

HolandijahapšenjaFajenordEredivizijaEljero ElijaĐovani van Bronkhorst

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara