"Jedan od žestokih startova na meču"
"Jedan od žestokih startova na meču"

U Rumuniji pucalo na sve strane: Bes, nervoza i „mesarski“ udarci! Bilans - devet žutih i četiri crvena kartona za Targu Mureš (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | pon. 07.03.16. | 21:59

Panduri slavili sa 2:0 protiv rivala koji je poslednjih šest minuta meča odigrao sa šest igrača u polju i golmanom...

Jedan od žestokih startova na meču

Navikli smo na mnoge neverovatne stvari koje se dešavaju u rumunskom fudbalu, ali ovako nešto ne može se videti svaki dan. Fudbaleri Pandurija slavili su kao gosti protiv Targu Mureša rezultatom 2:0, a utakmica je ostala u senci neverovatnog događaja, koji je podigao ogromnu prašinu kod komšija - Targu Mureš je uspeo da dobije čak četiri crvena kartona i poslednjih šest minuta odigra sa golmanom i šest igrača u polju! 

Izabrane vesti

Dakle, domaćinu je praktično nedostajao jedan crveni karton kako bi utakmica bila prekinuta! Susret dva ljuta rivala obeležila je uzavrela atmosfera, velika nervoza na obe strane, stalna udaranja, štipanja na obe strane i oštri faulovi. Međutim, domaćin je bio taj koji je izvukao deblji kraj.

Seriju crvenih kartona otvorio je Georgi Tukudin pošto je za nešto više od jednog minuta zaradio dva žuta kartona – prvi zbog urlanja na protivničkog igrača posle jednog duela u kojem je njegov saigrač Parvulesku dobio opomenu, a drugi zbog preoštrog starta nekoliko sekundi kasnije.

Drugo isključenje dobio je Marijus Konstantin u 65. minutu, a ono što je još neverovatnije jeste da je nekoliko sekundi ranije dobio žuti karton zbog „mesarskog“ starta, a zatim i direktan crveni zbog rasprave sa sudijom.

Situacija se donekle smirila do ulaska u poslednjih deset minuta meča, a onda su Klaudiju Vojkule i Ramiro Kosta poslati na ranije na tuširanje, obojica zbog žestokih prekršaja na svojim protivnicima.

Ali, Panduri je utakmicu rešio u periodu kada je Targu Mureš imao „tek“ dvojicu igrača manje. Led je probio nekadašnji fudbaler OFK  Beograda Nikola Vasiljević početkom drugog poluvremena, koji je u igru ušao u 34. minutu kako bi zamenio povređenog Vaska Fernandeza. Tačku na prvu pobedu na startu plej-ofa stavio je Joan Hora sa bele tačke u 73. minutu meča.

LIGA 1 - PLEJ OF, 1. KOLO

Grupa za šampiona

Subota:

Astra – Vitorul 2:0 (1:0)
/Gaman 35, Alibek 87/

Nedelja:

Dinamo Bukurešt – Steaua 1:1 (0:1)
/Bičfalvi 81 – Hamrun 10/

Ponedeljak:

Targu Mureš - Panduri 0:2 (0:0)
/Vasiljević 49, Hora 73 penal/


tagovi

Targu MuresRumunijaPanduriNikola VasiljevićLiga 1Evropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara