"Miroslav Đukić"
"Miroslav Đukić"

Đukić: Nema igre po ovakvom terenu, sad u Albaniju da donesemo tri boda

Vreme čitanja: 1min | ned. 15.10.17. | 17:09

Borbeno, ne i lepo

Miroslav ĐukićCilj je ostvaren, ali Partizan nije impresionirao na gostovanju kod Radnika. Svestan je toga i Miroslav Đukić, ali kako se u fudbalu samo rezultat računa neće se previše buniti. Uostalom, prema Đukićevim rečima teren u Surdulici nije ni dozvoljavao previše lep fudbal.
"Gledali smo borbenu utakmicu, ne baš i lepu za oko. Teren je bio zaista težak za igru. Mnogo težak da bi se uspostavila nekakva igra", sumira utiske šef crno-belih posle pobede od 2:0.

Najbitnije je ipak da je Partizan svoje obavio, pa sad mirne glave može da se priprema za gostovanje kod Skenderbega u Ligi Evrope. U Elbasanu će morati mnogo bolje.
"Očekuje nas težak meč. Skendebreg je dobra, takmičarska ekiša, ali i mi smo takvi, pa verujem da nas očekuje dobra utakmica. Nećemo izaći na teren da se branimo. Idemo tamo da pokušamo da pobedimo i da donesemo tri boda", kaže Đukić.

Izabrane vesti

Kolega iz protivničkog tabora Simo Krunić ne može da bude zadovoljan rezultatom, ali nije ni razočaran onime što su prikazali njegovi igrači.
"Nije naravno rezultat taj koji smo želeli, ali imali smo naše šanse, samo  ih nismo ih koristili. Protiv Partizana kada ne iskoristiš šanse ne možeš do boljeg rezultata. Igračima ne mogu ništa da zamerim. Borili smo se čitavu utakmicu. Nismo ni imali tu dozu sreće".

(FOTO: Star Sport)


tagovi

Miroslav ĐukićFK PartizanRadnikSimo KrunićSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara