""
""

Velikan zove Fabricija Ravanelija na klupu

Vreme čitanja: 1min | čet. 03.12.15. | 19:38

Legendarni Italijan je do sada samo u kratkom periodu bio trener Ajačija, ali mu se sada pruža velika prilika

Poznat po sedoj kosi i ubitačnom osećaju za gol, sredinom devedesteih godina je bio jedan od najboljih napadača Evrope. Fabricio Ravaneli je imao bogatu igračku karijeru koju je završio u rodnoj Peruđi, a potom se bacio u trenerske vode. Sada je prvi kandidat za klupu najvećeg belgijskog kluba - Anderlehta.

Izabrane vesti

PRELAZZI: Ravaneli, Belo pero

Mediji u Belgiji i Italiji otkrivaju da je slavni napadač prvi kandidat da na klupi briselskog kluba zameni Besnika Hasija koji je na rubu otkaza zbog loših rezultata ove sezone. Pred Hasijem je gostovanje Genku narednog vikenda koje bi vrlo lako moglo da mu bude poslednje na klupi slavnog kluba, a navodno je Ravaneliju već poslata ponuda.

Čuveni Italijan je sa trenerskom karijerom počeo 2011. godine kada je radio sa mlađim kategorijama Juventusa, a prvi samostalni posao je imao u francuskom Ajačiju na čijoj klupi se zadržao samo deseak utakmica pre dve godine. Sada je želja Anderlehta, ali Belgijanci imaju i konkurenciju pošto se Fulam takođe pominje kao moguća destinacija za popularno Belo pero

(FOTO: Action images)


tagovi

Župiler Pro ligaFabricio RavaneliEvropaBelgijaAnderleht

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara