"Danko Lazović"
"Danko Lazović"

Volga rastužila Grofa i Lazovića

Vreme čitanja: 1min | pet. 15.03.13. | 17:58

Jermenski napadač Artur Sarkišov sa dva gola doneo pobedu svom timu protiv Rostova u gostima (2:1) i time pokazao recept srpskim napadačima kako da savladaju golmana Hrvatske Pletikosu

 

Danko LazovićFudbaleri Volge napravili su iznenađenje pobedom u Rostovu rezultatom 2:1, u uvodnom meču 21. kola ruske Premijer lige, Junak utakmice svakako je bio dvostruki strelac Jermen Artur Sarkišov kome su ovo prvi golovi u sezoni u dresu Volge. Rostov, kojeg sa klupe predvodi crnogorski stručnjak Miodrag Božović, nije ličio na sebe tokom čitavog meča obzirom da su gosti imali terensku inicijativu i više šuteva na gol. 

Izabrane vesti

Volga je povela u 31. minutu kada je Sarkišov odlično iskoristio asistenciju Karjake i glavom matirao hrvatskog čuvara mreže Pletikosu. Sredinom drugog poluvremena, tačnije u 63. minutu, Jermen je postigao drugi pogodak i nagovestio trijumf svog tima. Rostov je uspeo da se vrati u meč golom rezerviste Dimitrija Kiričenka u 80. minutu, ali snage za totalni preokret nije bilo. Nekadašnji reprezentativac Srbije Danko Lazović odigrao je ceo meč za Rostov, međutim skorašnje pojačanje iz Zenita nije uspelo značajnije da pomogne svom novom timu.

Velika tri boda za Volgu koja je pobegla dalje od opasne zone. Trenutno su 12. sa 20 bodova, bodom manje od Rostova koji je jedno mesto ispred.

 

Premijer liga Rusije – 21.kolo:

Petak:

Rostov – Volga 1:2 (0:1)
/Kiričenko 80 – Sarkišov 31, 63/

Subota:

10.30: Spartak – Lokomotiva
13.00: Amkar – Alanja
15.30: Kuban – Dinamo Moskva

Nedelja:

10.30: CSKA – Krasnodar
12.45: Anži - Krila Sovjetov
15.00: Terek – Rubin
17.15: Zenit – Mordovija

(Foto: www.fc-rostov.ru)


tagovi

Danko LazovićEvropaMiodrag Grof BožovićPremijer ligaRostovRusijaVolgaVolgang Salevski

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara