""
""

Za 180 minuta na terenu 15.000.000 evra?!

Vreme čitanja: 1min | uto. 09.01.18. | 22:27

Ovog januara Borusija iz Menhengladbaha mogla bi da napravi jedan od zanimljivijih transfera...

Mladi engleski defanzivac Ris Oksford (19) preko noći postao je tražena roba! Kada je letos dolazio na jednogodišnju pozajmicu u Menhengladbah malo ko je očekivao da će u ovaj momak u Bundesligi pronaći sreću. I nije mu dobro krenulo. Zaigrao je tek na poslednja tri meča u prvom delu sezone, ali nekada je i to dovoljno da lovci na talente sa sokolovim okom primete potencijal. 

Izabrane vesti

Čuvši da su ka njihovom štoperu mnogi pustili pipke, čelnici Vest Hema reagovali su brže bolje i iskoristili klauzulu u ugovoru da posle šest meseci vrate Oksforda u London. 

Navodno, na ovakvu odluku uticao je otvoreni interes RB Lajpciga. Dejvid Mojes uvideo je da bi bogate Bikove mogao da "odere" već ovog januara, pa je povukao Oksforda kako bi mogao da ga proda.

Međutim, ugledni Telegraf večeras piše kako Borusija želi da preduhitri Lajpcig i u tom cilju već je poslala ponudu tešku 9.000.000 evra za otkup kompletnog ugovora Risa Oksforda. Vest Hem želi da nastavi pregovore, jasno stavlja do znanja Nemcima da je zainteresovan za saradnju, ali poručuje da želi minimum 15.000.000 evra na ime obeštećenja.   

Sada su Koltovi ponovo na potezu. 

Zamislite samo: za 180 minuta u Bundesligi 15.000.000 evra?!  

(foto: Action Images)


tagovi

Ris OksfordNemackaLiga 1EvropaEngleskaBorusija Menhengladbah

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara