"Mario Baloteli slavi pored igrača Monaka"
"Mario Baloteli slavi pored igrača Monaka"

Zebnja i nemir među Kneževima

Vreme čitanja: 2min | uto. 09.01.18. | 10:27

Monako neubedljiv van svog stadiona, a u okviru Liga kupa ide na noge Nici, gde je pre četiri meseca dva puta bio deklasiran

Mario Baloteli slavi pored igrača Monaka

Fudbalerima Monaka sigurno nije prijatno uoči gostovanja u Nici. Istina, nije septembar, mesec koji pamte po dva uzastopna teška poraza na Alijanc Rivijeri, oba s rezultatom 4:0. Međutim, sama pomisao na to da ih očekuje novo odmeravanje s napadačkim tandemom Mario Baloteli - Alasan Plea koji su im na pomenutim utakmicama dali četiri, odnosno dva gola dovoljna je da unese nemir i među najiskusnije izabranike portugalskog trenera Leonarda Žardima.

Izabrane vesti

Razlog više za zebnju su njihove neubedljive partije van kneževine; bilo je tu pobeda, ali skoro sve su ostvarene protiv klubova koji tavore pri dnu Lige 1 (Mec, Lil, Bordo, Sent Etjen). Zvanični prvak Francuske u dosadašnjem delu sezone nije dobio nijedno gostovanje rivalima koji se bore za izlazak na međunarodnu scenu, a debakl koji je pretrpeo u Ligi šampiona nepotrebno je i pominjati. Jednostavno, letošnja prodaja četvorice nosilaca igre (Kilijana Mbapea, Bernarda Silve, Tjemuea Bakajoka i Benžamena Mendija) oduzela je hemiju i samopouzdanje ekipi kojoj se lani divio ceo svet. Igrački gledano, Monako nije drastično slabiji, ali pristigle zamene za kvartet koji je napunio kasu crveno-belih nisu se uklopile prema očekivanjima, donekle i zbog povreda.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Uto 21:00 5051 FRALK Nice - Monaco kmb 1X&2+ 1,95

Da budemo iskeni, i Nica je imala žute minute, prvu na samom početku sezone, a drugu u oktobru. Ipak, krajem godine se stabilizovala, ako se izuzme katastrofa u meču sa Lionom (0:5), a pošto je jasno da ima recept za komšiju sa Azurne obale vredelo bi rizikovati s kecom ili makar sa MOZZART kombinacijom 1X&2+.

FRANCUSKA, LIGA KUP - ČETVRTFINALE

Utorak
21.00: (3,20) Nica (3,40) Monako (2,25)

Sreda
18.45: (2,20) Ren (3,25) Tuluz (3,45)
21.05: (13,00) Amijen (7,75) Pari Sen Žermen (1,18)
21.05: (2,80) Anže (2,85) Monpelje (2,90)

*** kvote su podložne promenama

(FOTO: Action Images)


tagovi

EvropaFrancuskaLiga kup Francuskemeđunarodni fudbalMonakoNicasportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara