""
""

Zvezda našla špica: Sviraće se violina na Marakani! (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sre. 10.08.16. | 13:20

Crveno-beli bi za simbolično obeštećenje mogli da dovedu napadača Borca iz Čačka

Vijeru želi Legija, Vijera ide kod crveno-bele braće! I tako iz dana u dan. Status prvog napadača Crvene zvezde je i dalje nepoznat, nije nemoguće da spretni Portugalac posle dvomeča sa Sasuolom promeni sredinu i uz solidno obeštećenje napusti redove srpskog šampiona.

Međutim, bez obzira na status Uga Vijeire na Marakani su rešeni da igrački kadar do kraja prelaznog roka ojačaju proverenim napadačem. U fokusu su bili brojni stranci, neki su bili nemoguća misija za finansijski limitiranu Crvenu zvezdu, ali postoji ozbiljna mogućnost da gigant sa Marakane vrlo brzo dovede domaćeg napadača.

Izabrane vesti

Vijeira menja klub, ali ne i boje?

Crvena zvezda bi u narednih nekoliko dana mogla da završi posao sa prvim strelcem Borca iz Čačka Srđanom Vujaklijom. Mnogo činjenice ide u prilog crveno-belima: robusnom napadaču ugovor sa Čačanima ističe u decembru, pa bi na Marakanu došao uz simbolično obeštećenje. Takođe, nije zanemarljiva činjenica da je Milenko Kostić, čovek čija reč se poštuje u Borcu, član Upravnog odbora Crvene zvezde.

Crveno – beli pored Uga Vijeire imaju Predraga Sikimića, Stefana Ilića, kao i trenutno povrđenog Orlandića. Stižu i mlade snage poput Joveljića i Vučićevića, ali postoji mišljenje da konkurenciju u napadu treba dodatno zaoštriti.

Pažnju na sebe Srđan Vujaklija je skrenuo prošle godine, kada je imao blistavu sezonu u Borcu. Postigao je 15 prvenstvenih golova, a prosto je uništio odbranu Crvene zvezde u borbi za bodove, kao i kup meču. Na dve utakmice postigao je četiri pogotka.

Poznat je i po karakterstičnoj proslavi golova, kada oponaša violinstu. Inače, Vujaklija je rođen 1988. godine i predstavlja pravo otkrovenje aktuelnog trenera Vojvodine Nenada Lalatovića. Mladi stručnjak je Vujakliji nesebično dao šansu u Borcu iz Čačaka, a ovaj je to oberučke prihvatio.

Pre Borca iz Čačka Vujaklija je igrao za Novi Sad, Spartak, Hajduk, Banat... Ima i iskustvo iz Emirata gde je igrao za Al Šabab.

 


tagovi

Ugo VijeiraSrđan VujaklijaSrbijaEvropaFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara