""
""

Zvezda šalje Živkovića i Marinkovića u Spartak!

Vreme čitanja: 1min | pon. 06.07.15. | 15:23

To je epilog sastanka trenera Subotičana Stevana Mojsilovića i odgovornih iz Ljutice Bogdana

Moraće posle revanš meča sa Spartakom u Crvenoj zvezdi da raščiste situaciju u igračkom kadru. Pored toga što su koncentrisani na ponude koje stižu za Predraga Rajkovića sportski sektor crveno-belih moraće da pronađe adekvatne klubove za mlađe snage koje bi trebalo da nastave igrački razvoj.

Danas je napravljen prvi korak ka tome. Kancelarije odgovornih iz Ljutice Bogdana posetio je nekadašnji član stručnog štaba Crvene zvezde, a sada prvi trener Spartaka, Stevan Mojsilović. Iskusni stručnjak smatra da u svlačionici Crvene zvezde ima igrača koji bi za njegov tim predstavljali velika pojačanja.

Izabrane vesti

Mojsilović je izrazio želju da na pozajmicu u Suboticu dođe Marko Marinković, a istim putem bi mogao i supertalentovani Dušan Živković. Reč je o krilnom igraču, rođenom 1996. godine, koji je tokom priprema u Sloveniji oduševio trenera Miodraga Božovića.

Zvezdino oružje koje niko nije video – Dušan Živković! (VIDEO)

Ipak, zbog manjka iskustva i inicijacije na seniorski fudbal odgovorni iz Ljutice Bogdana smatraju da je za Živkovića bolje da ovu sezonu provede na pozajmici. Oni se nadaju bi posle šest meseci ili godinu dana Živković mogao da se vrati kao gotov proizvod.


tagovi

SuperligaStevan MojsilovićSrbijaMarko MarinkovićEvropaDušan ŽivkovićFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara