Zvezdin novi napad na Jevtovića: Cena je 700.000 evra

Vreme čitanja: 1min | sub. 19.05.18. | 15:21

Stablizacija turskog kluba ne ide u prilog srpskom šampionu

Novi prelazni rok i novi napad Crvene zvezde na Milana Jevtovića!  Zimus je dugo krilni fudbaler Antalije važio kao izvesno pojačanje crveno-belih, sve je slutilo da će kum Branka Jovičića ispuniti dečačku želju i obući dres kluba sa Marakane.

 Međutim, posle pozajmice u Rozenborgu rukovodstvo Antalije je i pored velikih finansijskih problema odlučilo da zadrži krilnog fudbelera. Istina, i Crvena zvezda je u finišu prelaznog roka prodala Kangu i Boaćija i stigla do potrebnog kapitala.

Izabrane vesti

Prošlo je skoro pola godine, ali Vladan Milojević ima i dalje istu želju. Momak koji se u Srbiji afirmisao u dresu Borca iz Čačka mogao bi da predstavlja alternativu za Luku Adžića i vrlo verovatno Slavoljuba Srnića. Problem za Zvezdu predstavlja činjenica da se Antalija donekle finansijski stabilizovala i obezbedila opstanak u turskoj eliti. A to znači da Antalija ne želi da proda Milana Jevtovića po bagatelnoj ceni.  Posebno, jer Srbin ima ugovor sa tim klubom do 2020.godine.

Kako bilo Crvena zvezda bi mogla uskoro da krene u realizaciju transfera i da novac dobijen od prodaje Adžića uloži u Jevtovića. Prema saznanjima MOZZART Sporta Antalija na ime obeštećenja u ovom trenutku traži 700.000 evra. Naravno, postoji mogućnost da se ta cifra smanji, ali... Zimus je Jevtović mogao da bude kupljen za 500.000 evra.

Ove polusezone Jevtović je odigrao 12 utakmica za Antaliju i postigao gol u poslednjem prvenstvenom kolu protiv Alanje. Upisao je četiri asistencije. 


tagovi

Milan Jevtović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara