Komentari na vest

Arsenal oduzeo dostojanstvo Vest Hemu i zapretio Liverpulu i Sitiju: Ovo je tango za troje!

н

нс бој

pre 3 meseca

Арсенал нас је навикао од сјаја до очаја.Кад их видиш као шампионе заређају киксеве против смешних екипа,кад их отпишеш нашамарају Сити,Ливерпул.Тврдој екипи као што је Вест Хем дати 6 комада је за поштовање. Не верујем у Арсенал због тих осцилација,на жалост Сити је и даље највећи фаворит,наравно питају се Арсенал и Ливерпул.
A

Arsenallisti

pre 3 meseca

Mergim Vojvoda iz Torina i titula je naša
L

Lignjoslavov plankton

pre 3 meseca

Odličan Arsenal, ali očajan Vest Hem, još ih je neko isprašio u zadnje vrijeme sa 5-6 golova... Siti prvi, Liverpul drugi, Arsenal treći, Totenhem četvrti...
A

ApsolutnoJa

pre 3 meseca

Iskreno sam se plasio ove utakmice, jeste vest hem bio u seriji losih rezultata ali ipak su to cekicari, uvek nezgodni. Dati 9 golova u 2 utakmice stvarno nisam ocekivao, daj Boze pa da nas Arteta sve demantuje sto se tice ne dovodjenja napadaca. Rajs savrseno tehnicki potkovan igrac...I dalje ne mogu da prezalim sto Remzdejl nije na golu...
I

Iron man

pre 3 meseca

Pa ozbiljne probleme je pravio West Hem u zadnje dve sezone Arsenalu, i ja sam ocekivao dosta tezi posao. Siti se provlaci gledao sam zadnjih par utakmica, tesko dobijaju, valjda ce ih sreca napustiti u nekom momentu.
D

Deniz

pre 3 meseca

Hajp kao u uvjek, a na kraju Siti šampion. Klasika. Džaba i Salah, Salaka, Van Dajk, Saliba, Siti ima najkompletniji sastav, prva postava plus klupa, a kojeg kod igrača da ubace sa klupe, iako je slab, uklopi se u sistem. Ovo kažem kao navijač Čelsija.
J

Jesi

pre 3 meseca

Otkad Rajs izvodi prekide ovi su se preporodili. Čovek gadja u trepavicu.
И

И

pre 3 meseca

Arsenal melje kad na vreme postigne gol, nema tu ništa sporno. Saliba i Gabriel su vrh tandem. Lepo je posle dugo, dugo vremena videti pravu trku u troje. Da bi se Arsenal i Liverpul imali čemu nadati, moraju da dobiju Siti u direktnom duelu, jer ovi najverovatnije neće prosuti puno bodova na kraju sezone. Ja bih voleo da se promeni šampion, osvežavajuće je i dobro je da Arsenal i Liverpul nemaju više medjusobni duel, već oba tima igraju protiv Sitija koji je favorit za titulu. Dakle, eto prilike, pa kako iskoriste, iskoriste. Nadam se borbi u troje do poslednjih kola, lepo je videti, jer svih ovih prošlih godina do sada bi razlika izmedju drugog i trećeg bila 15 bodova.
a

aldgomegusto

pre 3 meseca

Arsenal je vec pobedio Sitija u medjusobnom susretu, tako da..
a

arsenal neće

pre 3 meseca

biti prvak.
C

Come On Arsenal

pre 3 meseca

Ako sada, posle ovakve dominacije i 6 komada kažemo, Arsenal je definitivno konkuretan Sitiju i Liverpulu za titulu, biće komentara da je West Hem grozan, što i jeste istina, ali... Arsenal je u zadnja 4 kola, protiv West Hema (6), Liverpula (3), Notingema (2) i Palasa (5), zabio 16 golova a primio je, samo 2 kiks gola uz odličnu igru i mislim da je to odgovor, po pitanju konkurentnosti. Generalno u Premier ligi, svašta može da se desi, ali je po svemu viđenom, realno da će o tituli, u mnogome odlučivati mečevi Liverpul-Siti i Siti-Arsenal, kao navijač Arsenala, nadam se osvajanju titule i to u predposlednjem kolu na Teatru Snova.
G

Gost...

pre 3 meseca

Dobio je i Fulam Vest Hem 5-0, Vest Hem je kanta od ekipe, koja skuplja bodove uz veliku srecu...
B

Beks - NUFC

pre 3 meseca

Sigurno ćete da slavite titulu na "Teatru snova".... Baš dobro prolazite kad gostujete u Mančesteru...Još nešto da ti velim, ugasićemo vas i mi!!! Na sred vašeg modernog stadiona, za dva kola, u onom kazališnom okruženju!!
A

Artur2

pre 3 meseca

U svaku ligu su po 2,3 u trci za titulu..kakve god da su ekipe tu su u par bodova..ali ni u spaniji italiji njemackoj nemas ekipe ko west hem koje daju po 130mil za igrace i jedan prelazni rok kso kudus word prays edson alvarez i primaju po 5,6komada..zla liga,pi
V

Veljko9

pre 3 meseca

Pirinac vredi svaki dinar.
g

gunnersi

pre 3 meseca

Ono kad odigras GG, a dodje 6:0
G

Gost300

pre 3 meseca

Donekle ispravljena nepravda iz prve utakmice,kao sto sam i pisao kad je ekipa raspolozena ima ko davati golove,problem je sto nisu nekad bili ni blizu ovog nivoa mada bi naravno bilo dobro imati i drugacijeg napadaca,nadam se da ce pravda biti ispravljena i protiv Vile i Njukastla...COYG

Bojan Zdravkovic

pre 3 meseca

Kakvo gazenje,prava osveta za zadnje dve. COYG!
G

Guster

pre 3 meseca

Ovo je moglo do 10 da se broji Vest Hem tuga od ekipe!!!
S

Stelt

pre 3 meseca

Ovakve utakmice su retke, ali mi je drago zbog gol razlike da se popravi malo. Ima još dosta da se igra, a najbitnija utakmica za Arsenal će biti gostovanje na Etihadu. Ja kao navijač Arsenala jedva čekam tu utakmicu da vidim koliko su sazreli u odnosu na prošlu sezonu.
M

Megaloman

pre 3 meseca

A ja mislim da je ipak ne čekaš s veseljem, nego sa velikim strahom. Na Etihad niko ne ide s veseljem. Napomena, nisam fan Sitija.
S

Stelt

pre 3 meseca

Iz mog navijačkog ugla gostovanje Sitiju je pravi izazov u borbi za titulu. Zato sam uzbuđen. Više bi me brinulo da ne igraju dobro, a da se utakmica bliži. Ako u toj utakmici ostvariš dobar rezultat onda imaš pravo da se nečemu nadaš. Džabe Arsenalu što je favorit protiv svakog protivnika nebitno da li igrao kod kuće ili u gostima, ako kod Sitija gde niko nije favorit ne uzme bodove.
M

Megaloman

pre 3 meseca

Stelt/ Ma, sve OK, plus od mene. Možda sam zvučao pregrubo. Podržavam što to vidiš kao izazov i test da saznaš gde ste. Mislio sam, polu - šaljivo, da ni Real ne ide tamo bez straha od poraza.
9

999

pre 3 meseca

Nije lose za ekipu koja nema spiceva, bekova, golmana i sl.. Daleko bolje igraju kad nije pritisak nad njima i ne osvrcu se iza sebe, nego oni jure.. Samo ovako nastaviti, pa dokle ide nek ide.
5

56678

pre 3 meseca

Surovi Arsenal. Arsenal da je malo vise zapeo u drugom poluvremenu mogao je da postigne deset golova. Arsenal je dosta podigao formu posle one pauze od dve nedelje popravili su igru drasticno pogotov realizaciju na poslednja cetiri meca su postigli sesnaest golova a uz to imaju najbolju odbranu u ligi.
T

Topdzija

pre 3 meseca

Готов сет.
V

Voip

pre 3 meseca

Pre ce biti da ste furundzije 😂😂😂