""
""

Baloteli se tukao, čovek ostao bez tri prsta!

Vreme čitanja: 1min | pon. 13.06.16. | 16:19

Nestašni italijan ponovo u centru pažnje zbog incidenta u noćnom klubu

Pošto nema obaveza na Evropskom prvenstvu u Francuskoj jer ga posle bezvezne sezone u Milanu Antonio Konte nije ni pozvao u nacionalni tim, Mario Baloteli može komotno narednih nedelja da se posveti noćnom životu po kojem ga klinci poslednjih sezona više prepoznaju nego po golovima.

Izabrane vesti

Ipak, i Super Mario-ima mračnu stranu, voli da se „našika i pravi haos“, a zbog jednog tog haosa drugi čovek je ostao bez tri prsta. Gazeta delo sport piše da su Mario i njegov brat Enok bili umešani u pesničenje koje je izbilo u jednom noćnom klubu u Breši, a u kojem je najdeblji kraj izvukao čovek koji je razdvajao zaraćene strane.

Italijanski mediji zasad nisu otkrili u kojoj je meri Baloteli bio umešan u incident, ali lokalni list iz Breše piše da je tuča izbila jer su braća bila izložena uvredama. Drugi mediji pak tvrde da je Mario bio „mala maca“ i da se nije tukao već je pokušavao da smiri incident.

Ovo je samo još jedan u seriji skandala koji je obeležio karijeru 25-godišnjeg Balotelija koja je već neko vreme u silaznoj putanji, a napadač više mesta zauzima u žutoj štampi nego na sportskim stranicama. Italijan još uvek ne zna ni gde će nastupati sledeće sezone, jedino što zna je da mora da se pojavi na prozivci u Liverpulu sredinom jula, mada je pitanje da li je potreban Jirgenu Klopu naredne sezone.

(FOTO: Action Images)


tagovi

tučaPremijer ligaMario BaloteliLiverpulItalijaEngleska

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara