""
""

BET INFO: Holanđani, dobro došli na tiket!

Vreme čitanja: 2min | pet. 17.02.17. | 17:17

Isplati se igrati na favorite u Erediviziji

Pet zlatnih kola u pogledu na ukazano poverenje favoritima u holandskom šampionatu je iza vas.

Izabrane vesti

Jer, vodeći Fajenord, odnosno njegovi pratioci Ajaks i PSV slavili su na upravo toliko minulih okršaja u Erediviziji zajedno i uglavnom bez većih problema bili štiklirani.

Međutim, niz sastava iz Roterdama je nešto duži (osam pobeda) i to je svakako jedan od osnovnih razloga zbog čega su izabranici Đovanija van Bronhorsta najbliži tituli. Prvoj u 21. veku!

Fajenord će u 23. kolu imati najlakši zadatak, pošto koplja ukršta sa davljenikom Den Hagom za koji su odavno zadenuti epiteti jedne od najlošijih odbrana i jednog od najgorih napada u ligi. Kapitulirao je Den Hag najmanje dva puta na pet minulih susreta i svaki put je bio poražen, pa nema razloga da se mreža ne trese više od tri puta protiv favorita broj jedan za titulu.

Seriju dobrih rezultata trebalo bi da nastavi i PSV koji je nakom očajnog starta sezone počeo da igra na željenom nivou - brzo i efikasno. U prethodnoj rundi do kolena je potučen Utreht (3:0), protiv AZ Alkmara je delovalo još ubedljivije iako rezultat to ne pokazuje (2:4), na mišiće je ostvarena pobeda na neugodnom gostovanju Heraklesu (1:2)... Bode oči podatak da su svi mečevi okončani sa tri ili više pogodaka, a podatak dobija na značaju ako se zna da je NEC, protivnik PSV-a, na tri od četiri poslednja meča (uključujući i jedan prijateljski) dolazio 3+.

Najteža prepreka u jurišu na Fajenord je pred Ajaksom. Kopljanici izlaze na megdan Viteseu, sastavu na čijih je šest poslednjih utakmica u ligi padalo između dva i četiri pogotka. Slična situacija je i sa najtrofejnijim holandskim klubom koji je na već pomenutih pet uzastopnih slavlja igrao 2-4. Čista dvojka vredi 1,70, a ako verujete statistici i vežete je sa ukupnim brojem golova 2-4, MOZZART će vam taj tip platiti više nego dvostruko (kvota 2,40!).

Tabela: Fajenord 57, Ajaks52, PSV 49...

Tri naša predloga za nešto jači ulog izgledaju ovako:

Den Hag - Fajenord tim2 3+ (kvota 1,90)
PSV - NEC 1&3+ (kvota 1,43)
Vitese - Ajaks (kvota 2,40)
---
Ukupna kvota: 6,52


tagovi

Ajaksbet analizaEredivizijaPSV Ajndhovensportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara