FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Bukari na generalnoj probi pokušao 'nemoguće' i umalo pogodio (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | uto. 09.01.24. | 01:06

Sjajan udarac napadača Crvene zvezde umesto mreže zatresao prečku gola Namibije

Osman Bukari je poznat po pokušajima da zatrese mrežu iz mrtvih uglova, vrlo često i uspeva u svojoj nameri, a večeras je u dresu reprezentacije Gane umalo postigao verovatno najbolji pogodak u karijeri.

Krilni napadač Crvene zvezde je u 71. minutu generalne probe za Kup afričkih nacija protiv Namibije zamenio Džozefa Pejncila, a već u narednom napadu stuštio se u svom stilu po desnoj aut-liniji i onda iskosa sa tridesetak metara udaljenosti iz gotovo nemoguće situacije pokušao da zatrse protivničku mrežu. Čuvar mreže Namibije je već bio savladan, ali je lopta udarila u prečku i otišla u gol-aut.

Izabrane vesti

Bukari je u poslednjih dvadesetak minuta utakmice jasno pokazao da se nalazi u možda i najboljoj formi u karijeri, što je u nekoliko navrata pokazao i u dresu Crvene zvezde, stoga se očekuje da ima važnu ulogu i na Kupu afričkih nacija kod selektora Krisa Hjutona.

Gana takmičenje u Obali Slonovače započinje 14. januara protiv Zelenortskih ostrva, a protivnici u grupi će joj biti još Egipat i Mozambik.



tagovi

Osman BukariKup afričkih nacija 2024

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara