""
""

Crtice iz Bidgošča: Ne, nisu samoubice (FOTO)

Vreme čitanja: 1min | pon. 19.06.17. | 19:21

Samo se tako zabavljaju

(Od specijalnog izveštača MOZZART Sporta iz Poljske)

Izabrane vesti

Poljski Bidgošč, u kom svoje mečeve igra mlada reprezentacija Srbije na Evropskom prvenstvu, nije zanimljiv kao neke svetske metropole, ali smo usred bela dana ugledali ljude kako hodaju po kanapu na 20 metara iznad reke u centru grada?!

Svašta nam je palo na pamet, sunce je bilo jako pa je trebalo vremena da ukapiramo o čemu se radi, ali je na kraju ispalo da se oni samo tako zabavljaju. Da ovako nešto vidimo u Beogradu, znamo šta bismo pomislili. U stvari, ko je ikada video ovakvu scenu u Beogradu?

Ovde je to neki način zabave, ljudi se skupe i posmatraju jedni druge kako idu brzo po nekom kanapu, sajli. Doduše, bili su vezani (osigurani) što nam je, iskreno, malo olakšalo tenziju tokom posmatranja čitavog performansa. Jer kada bi neko pao odozgo…

Da stvar bude  zanimljivija, sve se događalo na 200 metara udaljenosti od hotela u kom odseda mlada reprezentacija Srbije koja se priprema za utakmicu protiv Makedonije (utorak, 18 časova).

Bili smo u rebusu pa smo pomoć potražili od meštana.
"Hodaju, samo hodaju. Ne takmiče se. Nije ovo često. Nisam siguran koliko često ovo rade. Samo hodaju, to neka vrsta tradicije. Ludo je, znam", bio je komentar uz glasan osmeh.

Interesantno...

(FOTO: MOZZART Sport)


tagovi

reprezentativni fudbalpoljska 2017

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara