""
""

De Fraj potpisuje!

Vreme čitanja: 2min | pet. 12.01.18. | 15:05

Konačno…

Ako je istina ono što danas javlja Gazeta delo Sport, bolje vesti nisu mogle da stignu za navijače Lacija.

Izabrane vesti

Holandski štoper Stefan de Fraj je odlučio da potpiše novi ugovor sa rimskim klubom i neće otići narednog leta bez obeštećenja kao što se očekivalo. Holanđanin je zagazio u poslednjih šest meseci aktuelnog ugovora, stekao pravi da bez dozvole Lacija potpiše predugovor sa nekim zainteresovanim klubom, ali je ipak odlučio da prednost da Rimljanima.

Kako javlja Gazeta, De Fraj je pristao da produži ugovor sa Lacijom do 2020. godine sa godišnjom platom od 2.500.000 evra. Praktično mu je duplirana plata jer je od dolaska iz Fajenorda zarađivao 1.300.000 evra po sezoni. Ipak, i Lacio je izašao u suret Holanđaninu. Otkupna klauzula je smanjena sa 25.000.000 na 20.000.000 evra tako da De Fraj može da ode kad hoće jer će lako naći klub koji će da plati tu sumu za njega.

De Fraj je pristao da ostane u Rimu privučen izazovom plasman u Ligu šampiona. Ako Lacijali izbore jedno od prva četiri mesta i plasman u elitno takmičenje, sigurno će ostati u ekipi i naredne sezone. Ako se ne plasiraju u Ligu šampiona, prihvatiće neku od ponuda, a Lacio će dobiti obeštećenje i neće izgubiti igrača za džabe.

Inter je odavno spremio ponudu De Fraju u slučaju da ne produži ugovor sa Lacijem. Milanski klub mu je predložio četvorogodišnji ugovor vredan 4.000.000 evra po sezoni, ali De Fraj nije okrenuo leđa Laciju. Pominje se i Barselona kao jedan od zainteresovanih klubova.

(FOTO: Action images)


tagovi

ItalijaLacioSerija AStefan De Fraj

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara