Komentari na vest

De Zerbi na kolenima zbog promašaja, Areola odbranio London

Vldblk9a

pre 4 meseca

West ham je odvratan kao nekada Stoke sa Pjulisom. Totalna demagogija koja na zalost prolazi, Arsenal im je mogao dati boga oca golova ovi dva pyta presli centar i umalo 3 gola da daju, danas Brajton isto mogao da ih potopi. Ako nastave ovako zalim im sudbinu Stoka.
6

666

pre 4 meseca

Placi jos malo ubio vas je West Ham defanzivom ljudi sacekali vase greske i dobili vas, sram ih bilo sto ne igraju onako kako vama odgovara
V

Veljko9

pre 4 meseca

Bas bih voleo da vidim Pavlovica u Brajtonu ako je istina sto ste pisali.
G

Gostgost

pre 4 meseca

Pavlovic nije mogao u Monaku da dodje ni do klupe, ti pricas o tome da igra u PL. Moze mozda u Italiju mozda preko menadzerske kombinacije, i to je to. Decko operisan od taktike i smisla za igru, ovaj mali Simic iz Milana izmislio fudbal za njega.
G

Gostgost

pre 4 meseca

Zapravo, kakav Monako, on u Bazelu nije mogao do klupe da dogura
V

Veljko9

pre 4 meseca

Evo ga gostgost, namerno sam napisao komentar da se javis jado, ako nisi ostavio petsto komentara o vredjanju Pavlovica ja ne znam, leci seee Czv skola najgora u Evropi isplaci se bice ti lakse, Erakovic u Rusiji prima 3-4 komada
n

nedano

pre 4 meseca

West Ham 6-i na tabeli, navijaci 10 min prije kraja krecu napustati stadion jer ne mogu vise da gledaju bunker-kontra taktiku. Past ce west ham u ostatku sezone zasigurno.
B

Bodin

pre 4 meseca

Ne pamtim utakmicu gde ovako lopta kao da neće gol . Brajton večeras bukvalno ponizio West Ham
b

bosko2020

pre 4 meseca

Ja igrao ali na 100 din dp Raya singl i 100 din dp Raya i brightona ali sto kazes nece u gol i nece.Imao je na pocetku i WH sansi.