Komentari na vest

De Zerbi nije znao ko je on, uskoro će svi znati za njega: Brajton ima gol mašinu za ostrvske bogataše

V

Vladimirkgffm

pre 4 meseca

Pošaljite im Mrkelu i Terzu i za 6 meseci moraće princ čarls da ih finansira
J

Jadni

pre 4 meseca

oni kad bi ih ,,prodavci magle " dohvatili....
n

nedano

pre 4 meseca

Kako lik izgleda trapavo dok igra. Zabio je 8 golova sa penala, tako da je to prosjecna statistika za jednog napadaca u klubu koji gaji ofanzivan fudbal.
M

Ma ajd

pre 4 meseca

Možete ga dizati koliko oćete ali prosečan napadač,rang marsijala il velbeka
D

Dachaa

pre 4 meseca

Mene cudi da nije niko pre Brajtona bacio oko na njega..
?

??

pre 4 meseca

Najbitnije je imati dobre skaute i dobre strucnjake za rad sa igracima. Ovi nasi bi upropastili halanda da dodje. Dzabe onda i dovedu nekog ko je dobar, kad umesto da ga unaprede on kod nas propadne. Ovi mladi idu iz lige ne spremni skroz, ne bi mogli da igraju svajcarsku ligu, a mi ocekujemo da igraju neke jake lige. Od mladjih kategorija su lenji i tako odrastu lenji na terenu. Zato nemamo igrace u engleskoj, al imamo u italiji gde je fudbal dosta mrtviji. Nemamo igrace cak ni u nemackoj gde se igra jace i brze.
н

нс бој

pre 4 meseca

Поента је да један мали клуб са Острва у ненормалној конкуренцији приходовао 400 милиона излазних трансфера,што га чини веома стабилним у будућности. При том имају и резултате,изборили су Европу,што је велики успех с обзиром на конкуренцију.
g

gosti

pre 4 meseca

Penaldzija
.

...21

pre 4 meseca

Gotovo svaki ljubitelj fudbala ne moze da ne gaji simpatije prema Brajtonu.Mozda i najsvetlija tacka ovog danasnjeg modernog fudbala.Lester jeste onomad osvojio titulu ali nije zadrzao ovakav kontinuitet igara iz sezone u sezonu.Igraju potpuno timski, napadacki bez respekta prema ikome, nemaju ,,instagram zvezde" vec zrele ljude koji na profesionalan nacin pristupaju fudbalu.Zao mi je sto ih svaki prelazni rok ,,cerupaju", sada verujem da vise nisu u obavezi na takve ustupke.Ali sa druge strane ako ikome verujem da zna sta radi onda je to taj njihov strucni stab i skauting sluzba.Mozda je ta okosnica van terena jaca i od samog tima.Svakako bih voleo da postanu kompetetivan tim a ne ,,samo" ekipa koja igra lepo i od koje strepe i najveci.Najveca car je u tome sto su do tih silnih brojki,novca i uspeha dosli iskljucivo fudbalskim znanjem ,radom i trudom a ne uplivom ogromnog novca od pojedinaca ili velikom bazom navijaca i marketingom poput mnogih timova danas.

lpool

pre 4 meseca

Jedan od najboljih napadaca u fm22 i fm23.. Cemu ovaj komentar ? Prosto, nekada mi se cini da je domacim klubovima isplativije da kupe fm (50,60e moze i offline na kp da se nadje za 500,600 rsd) i iz njihove baze pronadju igraca za "male pare". Ali ima ta jedna komponenta koju fm nema - tal.
?

??

pre 4 meseca

Al nije isto igrica i stvarnost. Fm je i promasio mnogo vise nego sto je pogodio. Jedino da ga preko fm primete pa prate uzivo neko vreme i donesu odluku. Slazem se sa tobom da fm oduvek ima dobre skaute, samo sto je u praksi sve drugacije. Bas sam negde bio nasao clanak o evertonu i fmu, gde su primetili da everton dovodi igrace iz fma vec nekoliko godina. Rezultat im nije los ako nece nesto vise od opstanka u ligi.
K

Kosta11

pre 4 meseca

Brajtonu svaka cast kako posluju,otimaju im skaute,direktore,trenere,igrace i oni opet funkcionisu odlicno.
p

papapapa

pre 4 meseca

Decko nije za ekipe iz top 5, tu je rang West Hema, Fulama, Brajtona, Wolves
P

Pa ne verujem...

pre 4 meseca

Da kao sto ste Vi napisali niko pa ni De Zerbi nije znao za njega jos dok je bio u Watford-u vazio za kakvog takvog prospekta i doveden je iz Fluminesea kao zalog za buducnost a u sezoni 20/21 cini mi se sa 20 godina dao u Championship-u 10-tak golova tako da nije bas da je bilo nesto tesko za skaute Brajtona da ga otkriju,naravno nije bas ni da je eksplodirao ali nije bio ni los i toliko nepoznat,tako da nisu Vam bas relevantne cinjenice...
B

Budzumbura

pre 4 meseca

I? Sta sa tim sto su prihodovali? Te pare u dzep strpali bogatasi i razni menadzeri..Kad osvoje neki trofej onda ce to sve imati smisla, a ovako njihovi navijaci nemaju nista od toga, mogu samo bezveze da se loze..valjda se fudbal igra zbog navijaca ili trofeja..ili mozda ipak ne?
G

Gost "

pre 4 meseca

Njihova skauting služba je ništa naspram Zvezdine , jer kad pogledeš Van Para , Tomane , Falko , Spiridonović , Šerif i ostali jasno kao dan šta imamo.....
B

Befair

pre 4 meseca

Iskreno niko nije cuo ni za De Zerbija dok nije dosao u PL.
?

??

pre 4 meseca

Dok je igrao culi smo za njega, kako nismo. Dobar je on bio fudbaler. Mozda si ti malo mladji pa ne znas.
S

Soy argentino

pre 4 meseca

Bio je poznat fudbaler. Uskoro ce on u neki veliki klub. Stvoren je da vodi nekog velikana.
B

Befair

pre 4 meseca

Naravno da sam cuo , nego se salim.. na njegov komentar. Po meni je morao da zna ko je J. Pedro.