Paulo Di Kanio (©Reuters)
Paulo Di Kanio (©Reuters)

Di Kanio: Morata nema fudbalsku inteligenciju za drugog špica, Dibala je savršen za Vlahovića

Vreme čitanja: 2min | čet. 03.02.22. | 10:24

Juve ipak ne može do titule, smatra čuveni fudbaler

Vreme je da se Serija A vrati na TV ekrane, a sav fokus narednog vikenda biće na Juventusu, sada sa Dušanom Vlahovićem, najskupljim evropskim pojačanjem januarskog prelaznog roka. Nije ni čudo što se zato na Apeninima najviše priča o tome kako će Stara dama da izgleda u nedelju protiv Verone, a celoj debati se priključio i čuveni Paolo Di Kanio.

On se raspričao na temu Vlahovićevog partnera u Juventusovom napadu, jer javnost je podeljena oko toga. Većina smatra da je Paulo Dibala logičan izbor, ali Masimilijano Alegri može i da iznenadi sa Alvarom Moratom. Di Kanio smatra da se to pak neće desiti. Mada...

Izabrane vesti

Razuman je to izbor, Morata je borac, ali on je centarfor. Po meni, Vlahović je na istom nivou kao i Erling Haland i nema smisla trošiti ga u ulozi drugog napadača. A Morata nema fudbalsku inteligenciju da pokrije tu poziciju. Morata i Vlahović mogu da igraju zajedno samo uz odgovarajući taktički sistem. S obzirom na veziste koje Juventus ima, Dibala je savršen napadački partner za Vlahovića“, decidiran je Di Kanio u izjavi za Korijere delo Sport.

Ipak, kad priča o šansama Juventusa da nadoknadi 11 bodova zaostatka i vrati titulu u Torino, Di Kanio je jasan: nema šanse

Previše je jakih timova“.

Inter je ipak daleko ispred, a kad već priča o Nerazurima Di Kanio govori prvenstveno o dvomeču s Liverpulom u osmini finala Lige šampiona.

Zastrašujuć protivnik, ali Inter mora da igra bez straha i da čuva loptu, jer Liverpul ume da zaspi. Šteta samo što je Nikolo Barela suspendovan, on je rotvajler koji će biti neophodan Interu“.


tagovi

Paolo Di KanioDušan VlahovićAlvaro MorataPaulo Dibala

Obaveštavaj me

Juventus

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara