""
""

Filip Mladenović dobio raskid ugovora sa Crvenom zvezdom

Vreme čitanja: 1min | pet. 22.11.13. | 14:17

Arbitražna komisija FSS dala odrešene ruke levom beku u izboru novog kluba. Zvezda neće zaraditi ni dinara

Današnjom odlukom arbitražne komisije FSS, Filip Mladenović je dobio raskid ugovora sa Crvenom zvezdom.

Izabrane vesti

Podsetimo da je mladi levi bek zatražio raskid ugovora na ime dugovanja koja klub sa Marakane ima prema njemu, mada je jasno da je bio nezadovoljan i minutažom u prvom timu crveno-belih. Zvezda se žalila, ali je na sednici Arbitražne komisije i Mladenoviću je ulišena želja.

Međutim, Mladenović još nije slobodan igrač, pošto postoji i sednica drugostepene komisije za par nedelja, a ako i do tada dve strane ne nađu zajednički jezik, Mladenović će biti slobodan u potrazi za novim klubom. Do tada, mladi defanzivac će regularno trenirati na Marakani. Teško je za očekivati da će drugostepena komisija nešto promeniti, pa Mladenović može da se baci u potragu za novim klubom. Zvezda na ime obeštećenja neće dobiti ni dinara i biće obavezna da Mladenoviću isplati zaostala dugovanja. Letos je klub sa Marakane odbio ponudu Evijana tešku 700.000 evra za levonogo defanzivca.

Prvi izbor na poziciji levog beka ostaje Nikola Mijailović, a njegova alternativa će biti Ljubo Nenadić koji je u klub došao pre skoro dve godine, ali još nije debitovao u takmičarskim mečevima. 

(FOTO: MN Press)


tagovi

FK Crvena zvezdaFilip MladenovićSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara