Filip Mladenović traži platu od 500.000 evra

Vreme čitanja: 1min | pet. 15.05.20. | 10:18

Sportski direktor AEK-a Ilija Ivić želi reprezentativca Srbije

Biće na slatkim mukama Filip Mladenović tokom letnjeg prelaznog roka. Reprezentativnom levom beku ističe ugovor sa poljskom Lehijom iz Gdanjska, što ga čini vrlo interesantnim igračem. Iza iskusnog levog beka je odlična sezona, pa je potera zua njim odavno počela.

Grčki mediji su pre nekoliko sedmica pisali o interesovanju Panatinaikosa za Filipa Mladenovića, a ovog jutra iz zemlje Helena stiže nova vest. Nekadašnji član Crvene zvezde vrlo je interesantan AEK-uz iz Atine. Sportski direktor žuto-crnih Ilija Ivić ima izuzetno visoko mišljenje o kvalitetima rođenog Čačanima i vidi ga kao idealnu zamenu za Šveđanina Niklasa Hulta.

Izabrane vesti

Međutim, Ivić i AEK neće tako lako stići do potpisa Filipa Mladenovića. Grci pišu da je kontakt dve strane uspostravljen, te da srpski bek traži ugovor sa godišnjom platom od 500.000 evra. Finansijska situacija u AEK-u nije ružičasta, i neće biti lako ispuniti finansijske prohteve srpskog beka. Pogotovo što su za Mladenovića zainteresovani i pojedini ruski klubovi.

Ipak, Ivić bvi budžet trebalo da popuni prodajom italijanskog napadača Danijela Verdea i Portugalca Andrea Simoesa.


tagovi

AEKIlija Ivić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara