Komentari na vest

FOTO UBOD: I to je Liga konferencija - brojeve "oprala" kiša, igrači ih dopisali ručno

d

duc

pre preko 2 godine

Je l ovo Nenad Krsticic sudija?
h

humska1

pre preko 2 godine

Nema veze takmicenje sa ovim. Ne razumem da nije bilo dva dresa pa da se zameni. Ovo jeste komicno, medjutim Uefa poslednje mozda dve godine cesto ispada neozbiljna i neorganizovana . Ne verujem da iko moze da objasni po kojim kriterijumima, neki koji su ispali u kval. za LS nastavljaju u ovom takmicenju a neki u L.E. Neverovatna je selekcija klubova pre sezone po takmicenjima, da prvi iz neke zemlje igra prvo takmicenje a drugi da igra trece.Naprimer, drugi iz Hrvatske prosle godine je igrao kval. za LS a sad igra LK. Do ove sezone u LE su isli direktno finalisti ili osvajaci kupova u Ceskoj, Ukrajini i Svajcarskoj, medju kojima su bili Zlin, Lugano i Zarija. Potpuna dezorijentisanost, ja samo ne razumem ona lamentiranja o Super Ligi za koju ja nisam ali ne vidim ni da je ovo mnogo bolje, gde svi u sloganima imaju iste sanse ali kada Atalanta ugrozi Real, sudija izmisli crveni i resi utakmicu.
n

nikola1992

pre preko 2 godine

Klubovi koji ispadnu u prvom kolu kvalifikacija za ls idu u kvalifikacije za ligu konferencija, zato sto kvalifikacije za ligu evrope od ove godine imaju samo 2 kola i pocinju tek kada i trece kolo kvalifikacija za ls i lk. Ko ispadne u drugom i trecem kolu kvalifikacija za ls ide u kvalifikacija za ligu evrope, a ko ispadne u cetvrtom kolu ide direktno u grupe le.
d

da200

pre preko 2 godine

najgluplje pravilo ikad da se ovi iz kvalifikacija za lš i el uvaljuju ovima u konferencijsku kad ispadnu, ako je liga konferencija napravljena za sirotinjske klubove pusti ih nek igra sirotinja a ovi što igraju lš nek se tamo takmiče i kad ispadnu koga boli k za njih
S

Sipaj Rubin

pre preko 2 godine

Kakve veze ima kvalitet dresa sa tim što su brojevi i prezimena igrača loše "nalepljeni" na taj isti dres pa opadaju? To je to kada danas svako može da bude sportski novinar.
k

kolpitj

pre preko 2 godine

rusi komedija od nacije raspadaju se ko lada