Komentari na vest

Goran Pandev pričao dečici: Dejan Savićević, Crvena zvezda i Điđi Bufon

P

Popppa

pre oko 2 godine

Nisam imao pojma da navija ua Zvezdu. Svaka čast!
I

ISTORIJA PAMTI

pre oko 2 godine

MAKEDONIJA KAO I VOJVODINA I CRNA GORA PUNA PARTIZANOVACA. DOKAZANI JOS U JUGI !
S

Sta je cudno

pre oko 2 godine

Pa u Hrvatskoj ih ima najvise! Mozda i vise nego ovde...ipak su tamo osnovani!
G

Gost56

pre oko 2 godine

I BOSNA PONOSNA !
M

MAKEDONAC i istina

pre oko 2 godine

NAJMANJE 60% U MAKEDONIJU NAVIJA ZA PARTIZAN , A U STRUMICI 90% . SVE DRUGO RECENO JE LAZ I MANIPULACIJA !
O

Only me

pre oko 2 godine

Krece vlak iz Makedonije za derbi Partizan Zvezda i stize do Kumanova..... onda izbije tuca megju navivacima i napravili su takav nered sto vlaku nije bilo dozvoljeno da krene.
K

KUMANOVAC DOBRO UPUCEN

pre oko 2 godine

Pre ITALIJE PANDEV JE PREKO ISTATOVA TREBAO U PARTIZAN ALI UMESALA SE POLITIKA I NOVAC PA PANDEV ODE U ITALIJU ! SAD SE SVE MOZE SPEKULIRATI ALI JEDNA JE ISTINA DA JE PANDEV KO SKORO CELA STRUMICA ZA PARTIZAN !
D

DORCOLAC

pre oko 2 godine

HVALA za istinu
X

XD

pre oko 2 godine

Ma da bre. Potplatio ga Terza da laže decu. Ajde smislite jedan iole logičan razlog zašto bi on u ivom trenutku lagao o tako nečemu.
P

PFS

pre oko 2 godine

Vidić,Stanković,dzajić se takmiče u mržnji ko i borjan prema Partizanu,nemaju emocije prave prema Zvezdi ma koliko krili od sebe da nisu u detinjstvu Partizanovci ne bi stalno bili ostrašćeni u mržnji i nesigurni u pravu' ljubav!
@

@PFS

pre oko 2 godine

Vidić, Stanković i Džajić partizanovci?! Koji si ti lupač gluposti...
P

PFC

pre oko 2 godine

Ko borjan na svakom metru se reklamiraju kao veliki zvezdasi!
a

arhitekt

pre oko 2 godine

prijatelji dragi.. evo na današnji dan smo spoznali i to da su Džajić, Vidić i Stanković Dejan kao klinci navijali za Partizan. Takođe smo naučili da Partizan ima više navijača od Zvezde u Makedoniji i Vojvodini, kao i to da je 70 manje od 25. Lepo. Sada svi možemo mirno da spavamo jer znamo da po istoj matematici Srbija ima više stanovnika od Kine i Indije zajedno kao i da je teritorijalno veća od Rusije. Hvala Vam naši dragi partizanovci na svemu, bez Vas baš takvi kakvi jeste ovaj svet bi bio dosadno mesto.
1

11111

pre oko 2 godine

Pandev na insta prati Zvezdu, tako da neke stvari treba da budu jasnije
O

Objektivac

pre oko 2 godine

Ovde nesto ne valja posto je vec izjavio da on kao i veliki broj njegovih Strumicana navija za Partizan.Izgleda je on jedan od onih za koje ne znamo ciji su kao i Mirotic
P

Pentraksil

pre oko 2 godine

Lose prevedeno verovatno. Cuj Makedonac da navija za Zvezdu hahaha, pa to je kao kad bih ja cistokrvni Srbin navijao za Vardar, Rabotnicki, Skendiju, Shkupi ili Renovu, cirkus.
O

Opa Miki

pre oko 2 godine

@Pentraksil ti možeš samo da budeš čistokrvni idiot...
P

PenisKil

pre oko 2 godine

Pitaj Pančeva za koga navija.
G

Gost 43

pre oko 2 godine

VELIKI JE PARTIZANOVAC
K

KOMSIJA PANDEVA I RINGOVA

pre oko 2 godine

PRAVA istina ,STRUMICA je CRNO BELA
L

Lik iz klake

pre oko 2 godine

I ja se secam da je bilo price da je partizanovac, mada je to generalno nebitno... Msm partizan i zvezda su klubovi koji si imali najviše navijaca u jugi... Dosta ljudi sa prostora danasnje hrvatske, slovenije, makedonije, bosne i cg i danas navija... A ne znam bas da je neki srbin navijao za dinamo i hajduk...danas da ne pricam...kakvi god da su zvezda i partizan su giganti za sve u okruzenju, kao i sam beograd
s

samo jedan

pre oko 2 godine

gigant je u bg. a i generalno u ovom delu evrope
J

JUZNJAK KUMANOVO

pre oko 2 godine

KUMANOVO ,STRUMICA ,BITOLA ,KAVADARCI , TETOVO ,SKOPJE ,OHRID VECINA SU PARTIZANOVCI !
D

Don Vito Corleone

pre oko 2 godine

Kada već pominjete ko za koga navija, pokojni uške Vučićević je bio veliki Zvezdaš. Ima njegova izjava gde kaže, od malena navijam Zvezdu, trebao sam da predajem u Zvezdu ali je u tom trenutku u Zvezdu došao na velika vrata Mrkela, pa sam odustao. Isto tako Sale Djordjević je bio veliki Zvezdaš, i cela njegova porodica sa njegovim ocem Batom Djordjevićem. Novica Veličković je bio Zvezdaš dok nije počeo da igra za JSD. Ima mnogo igrača koji su igrali za CZ I JSD a navijali za onaj drugi klub.

Sakur

pre oko 2 godine

Sto lazes da je sale bio veliki navijac zvezde?Zato sto mu cale navijao za zvezdu to ti je argument da je bio VELIKI navijac zvezde,smesan si
@

@nakur

pre oko 2 godine

To nije tajna... Bas kao i Bata Mirkovic. Voleli jedan klub, drugi klub im pruzio sansu...i zavoleli ga vremenom...sta je tu strasno? Prica se da su Zigic, Darko Kovacevic, Marjan Markovic navijali za partizan pre dolaska u Zvezdu. Danko Lazovic navijao za Zvezdu... Kezman pre dolaska u partizan vise puta se nudio Zvezdi, Dzaja se nije udostojio da saslusa...zato covek otisao u Humsku i davao nam golove svaki Derbi...
M

Minhauzen

pre oko 2 godine

Ma kako da ne, i Sasa Ilic, Moca Vukotic, Nikica Klincarski, Sasa Pavlovic, Zvone Vukic su navijaci Zvezde, cak je zvezdas i Ivica Iliev (koji je rekao ono: `Zvezda ce crknee`). Ne razumem zasto imas potrebu da izvrces istinu i da izmisljas. Hoce to kad zahvati Minhauzenov sindrom.
B

Buda portir

pre oko 2 godine

@Don Vito Koga briga za to? Ne vidim zasto i kome je to bitno. Ali lepo je sto znas i pamtis Partizanove legende.
G

Grobar Nish

pre oko 2 godine

Ti sto si pisao za Zigica, Markovica i Kovacevica, isto sam cuo i ja svojevremeno... A Kezman nije navijao za zvezdu nikad, to provereno, jos dok je igrao u Pirotu je pricao za koga navija...
D

Don Vito Corleone

pre oko 2 godine

@@@ I Uške Vučićević, i Sale Djordjević, i Novica Veličković, i Vladimir Ivić, i Andrija Živković, su 100 posto provereno bili Zvezdaši dok nisu prešli u JSD. Ima ih još dosta koji su igrali u JSD a bili Zvezdaši, da ih ne nabrajam sada. Svidelo se to vama Pogrebnicima ili ne. Ima i suprotnih primera, Savićević je navijao za JSD dok nije došao u CZ, Pančev isto, Žigić isto, D Kovačević isto. Da i njih ne nabrajam više. U čemu je problem, drugi klub im pruži nešto što nije mogo klub za koji od rodjenja navijaju, vremenom počnu da simpatišu i taj klub, i to je to. Pedja Mijatović je bio veliki navijač Hajduka iz Splita.
@

@Grobar Nish

pre oko 2 godine

Dok je bio u Smederevu, Kljaja (otac vaseg bivseg golmana Filipa Kljajica) ga doveo kod Dzaje...ovaj kao bio na nekom sastanku nesto duze i ovi ga cekali i otisli... Cak sam cuo da je Kezman bas bio smoren. Bez obzira, momak ode tamo gde ga zele, napravi pravi potez i sjajnu karijeru
@

@@@@@

pre oko 2 godine

Jedini igrač partizana koga Cigani uvek dočekaju sa velikim aplauzom, je Sale Djordjević. Jer znaju da je u srcu Zvezdaš. Naravno da sada voli i partizan jer je igrao tamo sa velikim uspehom. I pusti me te priče pozdravljaju ga zato što je mnogo dao reprezentaciji, i drugi igrači partizana su mnogo dali reprezentaciji pa ih nikada nismo pozdravili kada igraju protiv Zvezde.
A

Aebre

pre oko 2 godine

Kao sto Mirko Ivanic i Borjan su bili navijaci Partizana
@

@@@2

pre oko 2 godine

Stankovic poceo u Teleoptiku , bio navijac Pfc -a , ali ovi iz uprave drugacije procenili , i on sa 15-16 otisao u CZ. Borjan je isto bio navijac crno belih.
N

Ne lupaj

pre oko 2 godine

@@@2. Ne znam za Borjana, ali Stanković je veliki Zvezdaš od rođenja. To što je bio u Teleoptiku, to je zato što je živeo u Zemunu. I Vlahović je bio u Zvezdi nešto malo, pa je posle došao u JSD.
@

@@@@2

pre oko 2 godine

Stankovic jeste poceo u Teleoptiku, ali NIKAD nije navijao za JSD... Tada kada je on igrao tamo je bilo daleko pre nego sto je taj klub i to zemljiste Mirko Marjanovic poklonio vama... On je odrastao u Zemunu i u Teleptiku je poceo. Ali budi siguran da je od malena veliki Zvezdas.
D

Don Vito Corleone

pre oko 2 godine

Najveći Zvezdaš koji ikada igrao u JSD, je Milko Djurovski. On je iz osvete Zvezdi prešao u JSD. Čak se priča da dugo Boško Djurovski nije hteo da ima kontakt sa Milkom zbog toga. I ako Milko više voli Zvezdu od Boška, naravno vole je i jedan i drugi. Čak sam čuo da Milko toliko voli Zvezdu, da može da se kaže da od svih igrača koji su ikada igrali u Zvezdi, Milko najviše voli Zvezdu.
B

BlackAndWhite

pre oko 2 godine

Čovek X puta do sada izjavljivao da od malena navija za Partizan i da sanja crno-beli dres. Evo izjave iz 2008. godine: " "Od malih nogu sam navijač Partizana i pratim dešavanja u srpskom fudbalu koliko god mogu. "
D

Dvojka si

pre oko 2 godine

Hehehe tako je reci mu bre, verovatno ti bolje znas od njega za koga je on navijao. Vasim kompleksima nema granica...
D

Druze

pre oko 2 godine

Niko nije rekao da ne navija. Samo fino pise da mu je idol Dejo i da je Zvezda veliki klub. Ali nista to nije strano za vas. Oci vam zmirkaju kad se pomene Zvezda u bilo kojem obliku. Davno je poznato da vi vise mrzite Zvezdu nego sto volite vas klub, ali vam je oprosteno. Zivjeli vi nama jer bez vas je dosadno
G

Grobar Nish

pre oko 2 godine

Ja sam imao isecak iz novina gde kaze da sanja da zaigra za Partizan jednom... Cudan covek...
G

Gost31

pre oko 2 godine

Dokld više plasirate laži igurate sve ljude ubisti koš https://mondo.rs/Sport/Fudbal/a98592/Goran-Pandev-Sanjao-sam-Partizan.html

Delija

pre oko 2 godine

Tacno tako BRAVO znam da navija za partizan!!! Pozdrav
D

Dexl

pre oko 2 godine

Pa o čemu drugome da priča? 😘
b

beograd ima

pre oko 2 godine

jedan veliki fudbalski klub
O

Ordinarna

pre oko 2 godine

Glupost!!! Pandev je osvedoceni Partizanovac!!!
J

Joki32

pre oko 2 godine

Nije. I na instagramu prati zvezdu, ali da je jedno vreme pominjao da je partizanovac, jeste. Cudan tip generalno
C

CRVENA ZVEZDA 1945

pre oko 2 godine

komunista? Ne bih rekao zato što 80% Severne Makedonije navija za Crvenu Zvezdu a ostalih 20% za njihove lokalne klubove, Vardar, Rabotnički, Pelister i tako dalje.
G

Gostipo

pre oko 2 godine

Danjasnji severnomakedonci su genetski Srbi. od 1945 su im menjanja prezimena sa IC na vecinom SKI. Tako je otac Milosa Bikovica imao prezime Bikovski pa vratio svoje Bikovic preci Milka Djurovskog su isto imao prezine na Ic Cetnicki vojvoda Jovan Stojkovic nazvan Babunski po planini Babun gde je ziveo i o kome je napravljena pesma SPREMTE SE SPREMTE CETNICI ima potomke koji se izjasnjavaju kao Makedonci. Njegov cukun unuk je David Babunski bivsi fudbaler Zvezde. Ima primera milion
L

Liga sampinjona

pre oko 2 godine

@Gostipo Beziiiii breeee!
O

Only me

pre oko 2 godine

Ti ne znas sta pricas....
R

Rubikova kocka

pre oko 2 godine

Gorana Pandeva postaviti za sportskog direktora Crvene Zvezde!!!
M

Mocni rendzer

pre oko 2 godine

Koliki je budzet kluba, sportskog direktora moze da glumi i neko ko nije iz sveta fudbala, ili sporta uopste. Mozete komotno i nekog studenta sa sumarskog fakulteta da postavite na mesto SD, dok Gasprom daje 25 miliona evra, nema zime.
S

STRUMICA CRNO BELA

pre oko 2 godine

Opet PARTIZANOVCA. U DUSI JE CRNO BELI !

Stella-Rossa-Di-Belgrado

pre oko 2 godine

Goran Pandev jedan je od nas!

Delija

pre oko 2 godine

Nikada nije ni bio a nece ni biti. Ne posle onih izjava kako voli partizan od malih nogu, sada isto za ZVEZDU a nije jedini, neki su se kleli u ZVEZDAŚTVO pa postali najveci grobari kapiteni, legende kluba i vodje juga, ili si LAV ili prodana duša. Pozdrav.
G

Gost07

pre oko 2 godine

Gorane vreme je da vratis prezime svog dede
G

Gost1234

pre oko 2 godine

Pandić?
P

P E R I N I MAKEDONIJA

pre oko 2 godine

Da to se vrne vcerasnoto jadenje