""
""

Goreće San Siro! Prodate sve karte za derbi, pao rekord Serije A!

Vreme čitanja: 1min | pet. 19.09.14. | 19:05

Planulo 78.681 ulaznica koje su puštene u prodaju za okršaj Rosonera i Stare dame u subotu. Neverovatna zarada milanskog kluba

Italiju opet trese fudbalski zemljotres. Samo dve pobede Milana u prva dva kola bile su dovoljne da Čizma opet na nogama dočekuje okršaj dva najtrofejnija kluba: Milana i Juventusa!

Izabrane vesti

Entuzijazam Milanovih navijača je odleteo nebu pod oblake. Ekipa od koje se ništa nije očekivalo uoči starta sezone je sa dve dopadljive partije i osam postignutih golova u prva dva kola opet probudila svoju navijačku armiju. Pipo Inzagi je uspeo da vrati strast Rosonerima, pa tako iz Italije stiže vest da je San Siro posle dugo vremena rasprodat!

Milan je saopštio da je planulo svih 78.681 ulaznica koje su puštene u prodaju. Milanski klub je takođe otkrio da je od prodaje karata za ovaj meč inkasirao 3.233.620 evra. To je rekordna zarada svih vremena za jedna meč Serije A i peta najveća zarada od prodaje ulaznica u istoriji fudbala. Italijani se već šale na ovaj račun sa rečima da je Galijani obezbedio budžet za naredni prelazni rok.

Kao nekada, okršaj Milana i Juventusa će opet biti fudbalski spektakl! Meč je na programu sutra od 20.45 časova. 

(FOTO: Action images)

 


tagovi

EvropaItalijaJuventusMilanSan SiroSerija A

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara