Humanitarni tiket u podne: Radomir Milosavljević tipuje za Uduženje “Pomoć prijatelju” iz Ćuprije

Vreme čitanja: 3min | sub. 02.12.23. | 10:31

Fudbaler novosadske Stare dame, veruje kolegama italijanskog kluba s kojim njegov tim deli kolokvijalni naziv

Fudbaler Vojvodine Radomir Milosavljević izabran je za igrača osmog kola Superlige Srbije. Za one koji nisu gledali meč Voše i Javora, a teško je bilo gledati igrače obe ekipe kako se rvu po pljuskom raskvašenom terenu u Novom Sadu, gosti iz Ivanjice dugo su vodili sa 1:0, ali onda je Milosavljević u poslednjim trenucima utakmice pokazao da nije čovek koji lako odustaje.

Prvo je u četvrtom minutu sudijske nadoknade nadskočio Borisa Kopitovića i glavom tukao u mrežu za izjednačenje, da bi potom na lukavstvo iznudio i prekršaj Milana Ilića i jedanaesterac koji je Asmir Kajević pretvorio u pobedonosni gol.

Izabrane vesti

Od njega očekujemo gol i u “Humanitarnom tiketu u podne”, a nadamo se da će ostvariti njegova želja, te da ćemo potencijalni dobitak uputiti Uduženju “Pomoć prijatelju” iz Ćuprije.

Pa da krenemo od tipa 1X&2+ sa meča BRENTFORD – LUTON. Brentford je umeren favorit, mada je u poslednja dva kola podbacio igrajući sa Liverpulom i Arsenalom. Što se Rajka, kako inače zovu našeg današnjeg gosta, to mu se prašta na meči sa timom koji je 17. na tabeli Premijer lige.

Milosavljević zatim igra kombinovani tip 1X&2+ na utakmici ATL. BILBAO – RAJO VALJEKANO. Bilbao je peti, a Rajo Valjekano deveti. Zna se da je domaćin bolji tim, te da će prednost domaćeg terena pokušati da materijalizuje u pobedu. Potrebno je to Bilbau posle remija sa Đironom u proteklom kolu. Na prošlom meču para u martu mesecu došao je X.

Idemo na igru 1&GG sa meča LANS – LION. Lon je već najviđeniji za Ligu 2. Ima tim nekih dobrih momenata u poslednje vreme, ali deluje da su to više trzaji očaja nego nešto što može da označi spas za tim velikog imena. Lans je šesti na tabeli, ima 19 bodova i dobro je uigran. Na posldnjem meču para dalekog februara ove godine bilo je 2:1 za Lion.

Već smo kod keca na meču LACIO - KALJARI. Kaljari je na ivici fenjeraške reputacije sa svega 10 osvojenih bodova. To je odlična podloga za Juventus da pojuri dva boda prednosti koje ima prvoplasirani Inter. Uostalom, polse pobede nad Seltikom u Ligi šampiona to se od Stare dame i očekuje, što je zapisano i u tradiciji para.

Za kraj 3+ na meču FORTUNA SITARD – VITESE. U Holandiji se očekuje da se igra tvrdo. Jeste Vitese najgori tim na tabeli, ali i Fortuna na dvanaestoj poziciji šara u poslednje vreme. Daće sve da dobije ovaj meč, jer domaći teren je ipak nešto posebno.

I, to bi bilo sve od Radomira Milosavljevića, rođenog u Ćupriji, što objašnjava i odluku o mestu potencijalne Mozzart donacije. Karijeru je započeo u ekipi Mladosti iz Lučana. S tim klubom je osvojio prvo mesto na tabeli Prve lige Srbije po okončanju sezone 2013/14. i ostvario plasman u najviši stepen fudbalskog takmičenja u Srbiji. Posle još tri sezone u Superligi Srbije, ostvario je inostrani transfer u Lugano. Pored ligaškog i kup takmičenja u Švajcarskoj, Milosavljević je nastupio i u Ligi Evrope. Odigrao je jednu utakmicu i za rezervni sastav tog kluba.

U nastavku karijere igrao je za Larisu. Za taj klub je u naredne četiri godine odigrao nešto više od 100 zvaničnih utakmica i postigao 12 pogodaka, uključujući i het-trik u pobedi nad Asterasom, prvog dana marta 2020. Nekoliko meseci po odlasku iz Larise bio je bez angažmana. Početkom 2022. ponovo je pristupio lučanskoj Mladosti. U junu iste godine je prešao u Vojvodinu i potpisao ugovor do leta 2024. Ugovor je sledeće godine produžio do 2026. godine.

Zahvaljujemo se Radomiru Milosavljeviću na učešću u “Humanitarnom tiketu u podne”, uz želju da baš s njegovim tipovanjem proslavimo novi dobitak koji će podići našu do sada kroz akciju doniranu sumu u iznosu od 30.284.109 dinara.

PLEMENITI BET INFO – REPUBLIKA SRPSKA

Ukoliko prođe humanitarni tiket našeg gosta, dobitak će biti doniran za humanitarnu organizaciju, udruženje, fondaciju, pojedinca, na adresu po izboru Mozzart tima u Republici Srpskoj, odnosno BiH. Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 100 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak, kolege iz BiH, usmeravaju tamo gde je u datom trenutku najneophodnije.

* Kvote prikazane u rubrici, bile su aktuelne u trenutku tipovanja i podložne su promenama

PIŠE: Miloš MILIĆ


tagovi

humanitarni tiketRadomir Milosavljević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara