©Reuters
©Reuters

Igrač kojeg je Everton platio 18.000.000 evra nastavlja karijeru u sedmom rangu takmičenja

Vreme čitanja: 1min | čet. 23.11.23. | 17:45

Umar Nijase potpisao za Maklsfild

Fudbalska karijera sa sobom nosi brojne mogućnosti, ali i velike rizike, brzo ste na vrhu, još brže na dnu, a jedan od onih igrača kojima se karijera bukvalno nalazi na veštačkom disanju je Umar Nijase.

Senegalski napadač, kojeg je Everton u februaru 2016. godine doveo iz moskovske Lokomotive za 17.900.000 evra, danas je postao član engleskog sedmoligaša Maksfilda, sa kojim je potpisao kratkoročan ugovor.

Izabrane vesti

Nekadašnji reprezentativac Senegala već godinama unazad potpisuje za klubove iz sve nižeg ranga. Pa je tako posle Evertona igrao za Hadersfild u Čempionšipu, potom u Ligi 1 za Barton, a od marta do jula ove godine bio je u četvrtoligašu Morkambu. Ipak, proletos je zabeležio 10 nastupa u Ligi 1 i postigao samo jedan gol.

Maklsfild sa klupe predvodi Aleks Brus, koji očigledno smatra da bi brzonogi napadač mogao da bude od pomoći njegovoj ekipi. Klub sa Mos Rouz stadiona u ovom trenutku se nalazi na četvrtom mestu Severne Premijer lige, sa ambicijama da u narednoj sezoni zaigra u višem rangu takmičenja.



tagovi

Umar NijaseZimski prelazni rok 2024Maklesfild

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara