"nema rukovanja u Surdulici"
"nema rukovanja u Surdulici"

Igračima Radnika zabranjeno da se rukuju sa gostima iz Niša

Vreme čitanja: 1min | sre. 13.12.17. | 17:40

Naredbu nije poslušao samo Radoš Bulatović, bivši igrač Radničkog

nema rukovanja u SurduliciČesto vodeći fudbalski pregaoci apeluju na medije da malo afirmativnije pišu o srpskom fudbalu, ali podjednako često je gotovo nemoguće ignorisati pojedine negativne trendove u Superligi. U takve sigurno spada i to što je igračima Radnika danas zabranjeno da se uoči utakmice 22. kola Superlige rukuju sa kolegama iz Radničkog?!

Zanimljiv i nimalo afirmativan detalj sa meča u Surdulici otkriva portal Niške vesti, koji dodaje da je samo Radoš Bulatović, bivši igrač Radničkog, odbio da se povinuje naređenju, već je pružio ruku gostima. 

Izabrane vesti

Trenutno, nije baš najjasnije zašto su se u Radniku odlučili na ovakav potez, niti ko je igračima zabranio da pruže ruku igračima Radničkog. Ali kakav god da je problem nastao između komšija sa juga Srbije teško nam je da poverujemo da su baš fudbaleri niškog superligaša zaslužili ovakav doček.

Bulatovićev gest, uostalom, svedoči da sami igrači Radničkog verovatno nisu krivci za to što je toliko naljutilo Surduličane, šta god da je u pitanju.

(FOTO: Shutterstock)


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara