""
""

Inzagi: Svi smo krivi za poraz, nije ovo bio Milan na koji smo navikli

Vreme čitanja: 1min | uto. 06.01.15. | 18:37

Strateg Rosonera smatra da je cela ekipa podbacila u porazu od Sasuola (1:2) i dodao da će novajliji Ćerćiju biti potrebno još vremena za adaptaciju

Ekipa Milana nastavila je da trenira živce svojim navijačima, a porazom na San Siru od Sasuola Rosoneri su pokazali da je pred njima još uvek težak i naporan put da se vrate na nekadašnji nivo. Trener Filipo Inzagi rekao je da je njegova ekipa odigrala neočekivano loše i da su svi krivi za poraz.

Rosoneri su prvi došli do pogotka, strelac je bio Andrea Poli u devetom minutu, ali su Sansone i Zaza u nastavku doneli potpuni preokret.
„Paradoksalno je to da smo na početku lako poveli, odigrali veoma dobih uvodnih 15 minuta i mogli smo brzo a dupliramo prednost preko El Šaravija. Ipak, kada se sve sabere, ovo nije bio Milan na koji smo navikli. Sami smo krivi za poraz, ali normalno je da se ovakve stvari dešavaju kada stvarate novi tim“, rekao je Inzagi za televiziju Skaj.

Izabrane vesti

Milanski klub je posle ovog poraza ostao na sedmom mestu na tabeli sa pet bodova manje od Lacija koji je zauzima treću poziciju i bori se za plasman u Ligu šampiona.

Za Rosonere je danas debitantskih 25 minuta odigrao novajlija Alesio Ćerći.
„On ove sezone nije imao veliku minutažu u Atletiku, tako da moramo sa njim da idemo korak po korak. Uradio je danas nekoliko dobrih stvari na terenu, ali ne možemo njega da gledamo kao spasioca cele ekipe. Važno je da ima iste uslove kao ostali igrači“, dodao je Inzagi.


tagovi

Serija AMilanItalijaFilipo Inzagi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara